UŽAS U DISKOTECI

Policija o požaru u N. Sadu: Petero mladih našli smo zagrljene u jednom kutu WC-a. Tako su umrli

Tijela Tamare Miladinović (25), Marine Aničić (25), Zorana Ignjatovića (24), Marka Pavlovića (29) i Milene Dalmacije (28) pronađena su u jednoj kabini u kupaonici gdje su se pokušavali sakriti od požara koji je u subotu navečer buknuo u Novom Sadu, piše Blic .

'Bili su zagrljeni, tako su umrli. Vatra ih praktički nije niti dotakla. Čak su djelovali mirno', rekao je za Blic jedan od inspektora koji je među prvima ušao u novosadsku diskoteku "Kontrast" čim su vatrogasci ugasili požar napominjući da su svi preminuli od udisanja dima.

Podsjetimo, požar u noćnom klubu Kontrast izbio je nešto nakon dva sata ujutro. S obzirom na to da se stepenice koje vode na kat lokala nalaze upravo uz binu ispod koje je izbio požar, plamen je ubrzo presjekao put gostima koji su se nalazili na katu.

- Bilo je užasno! Ljudi su se gurali, vrištali, skakali s kata da bi došli do izlaza, potreseno je ispričao Lazar Ćupuna, svjedok tragedije.

Rekao je kako je zavladala panika u kojoj su svi pojurili prema izlazu.

- Pobjegli smo prema kolima i usput se ugušili od dima koji je bio toliko jak da nas je pratio čak do naredne ulice. Užasno je bilo, užasno, priča Kristijan Vujinović, Novosađanin koji je pukom srećom izbjegao tragediju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
11. svibanj 2024 09:25