NIJE SLUČAJNO!

POLICIJA U POTRAZI ZA MISTERIOZNOM ŽENOM Bizarnim prijestupima sve ostavila bez teksta: 'U službi sam 35 godina, ali ovako nešto nikada nisam vidio!'

 Profimedia, Alamy

Policija iza američke savezne države Colorado u potrazi je za misterioznom rekreativnom trkačicom koja tijekom svoje rute uporno obavlja veliku nuždu ispred jedne kuće u Colorado Springsu, piše BBC.

Vlasnica kuće Cathy Budde rekla je policiji da je žena, u medijima već prozvana nadimkom "Luda seratorica", ostavila ljudski izmet ispred njezinog doma sedam puta u proteklih tjedan dana, iako se u blizini nalazi javni wc.

Da stvar bude bizarnija, njezina djeca vidjela su trkačicu u činu obavljanja velike nužde. Policija je takvo ponašanje, očekivano, prozvala vrlo bizarnim, a zapovjednik obližnje postaje Howard Black za BBC je objasnio da je takav čin kažnjiv po propisima koji zabranjuju obavljanje nužde na javnom mjestu.

- U policiji sam 35 godina, ali ovako nešto nikada nisam vidio - rekao je Black.

Gospođa Budde je pak rekla tv postaji KKTV da se suočila s trkačicom:

- Izašla sam iz kuće i pitala ju "Jesi li normalna?! Jesi li upravo obavila veliku nuždu pred mojom djecom?" Ona je samo odvratila "Da, oprosti". Mislila sam da se mora raditi o nekoj nesreći, da je riječ o slučajnosti, da će uzeti vrećicu i pokupiti izmet i nikad više protrčati ovuda. No, to nije bio slučaj.

Druga dva puta kad sam ju ulovila malo je promijenila termin u kojem obavlja nuždu jer je znala da ju gledam. Morala sam i staviti znak na ogradu na kojem stoji "Preklinjem te, prestani!".

No, kaže da ni to nije odvratilo "Ludu seratoricu" od bizarnih prijestupa.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 07:34