KUKCI U KAVI

‘Popila sam kavu na aerodromu, pozlilo mi je, otrčala sam na WC i tamo shvatila da ništa ne vidim!‘

Žena s Mallorce naišla je na neočekivane goste u svojoj kavi iz automata. Nedugo nakon incidenta je izgubila vid

Zračna luka u Mallorci

 Peter Barritt/Alamy/Profimedia/Peter Barritt/alamy/profimedia

Nakon što je popila kavu iz automata, 21-godišnja radnica zračne luke u Mallorci bori se za život.

Naime, nakon konzumacije je primijetila da joj kava ima čudan okus nakon čega je u šalici uočila krila insekata. Hitno je prebačena u bolnicu gdje je provela gotovo 36 sati na odjelu intenzivne njege. Nesretna žena progovorila je o svojem iskustvu i otkrila da je oslijepila nedugo nakon incidenta, piše Daily Mail.

Kako je rekla za portal Ultima Hora, sjeća da je popila kavu kao i obično, no nakon 10 minuta joj je pozlilo.

Primijetila je da joj piće ima čudan okus te nakon toga uočila roj krilatih insekata u svojoj čaši. Na slici se vide sićušne bube zalijepljene za stijenke poluprazne šalice, utopljene u smeđoj tekućini.

Šokirana je otrčala u kupaonicu, a nakon toga izgubila vid. Njezino se stanje nastavilo pogoršavati te je na kraju pala u anafilaktički šok, koji je uzrokovao oticanje grla do te mjere da nije mogla ni disati.

Zdravstvene službe zračne luke dale su joj adrenalin i druge lijekove prije nego što je izgubila svijest, a kasnije je hitno prebačena u kliniku u Palmi.

- Kad sam stigla na intenzivnu njegu, mojem dečku su rekli da bude zahvalan što nisam stigla mrtva‘, kazala je 21-godišnjakinja.

Ispričala je i kako je odmah nakon što je primijetila kukce u piću nazvala tvrtku za kavu, Deli Corner, gdje su joj rekli da će joj samo vratiti 50 centi koliko je potrošila na kavu.

- Učinila sam to u dobroj vjeri da se to ne dogodi nekome drugome, rekla sam im da ne želim novac nego da nešto učine po tom pitanju, rekla je djevojka.

Njezina obitelj podnijela je tužbu protiv zračne luke nacionalnoj policiji. Tvrde da je prisutnost kukaca u šalici kave mogući zločin protiv javnog zdravlja te da su sigurni da su kukci u kavi rezultat lošeg održavanja automata za napitke. Oštećena djevojka također namjerava podići tužbu kada se potpuno oporavi jer, kako navodi, ne želi da se itko nađe u sličnoj situaciji.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 20:13