DJEVOJČICE IZMISLILE PRIČU

Prije 12 godina nećakinje je optužile da ih je prisilila na orgije. Jedna od njih sada tvrdi: 'To se nikada nije dogodilo!'

Elizabeth Ramirez, žena koja je provela 12 godina iza rešetaka za seksualno napastvovanje svoje dvije nećakinje, mogla bi uskoro izaći iz zatvora.

Ramirez je osuđena na 37 godina zatvora, a njene dvije prijateljice na 15, nakon što su ih 1994. godine 7-godišnjakinja i 9-godišnjakinja optužile da su ih prislile na sudjelovanje u izopaćenim seksualnim orgijama.

No, čak 12 godina kasnije jedna od njih odlučila je u potpunosti promijeniti iskaz. Tvrdi kako se sve to nikada nije dogodilo. Sada 25-godišnja djevojka kaže kako su optužbe protiv njene tete te njenih prijateljica Anne Vasquez i Cassandre Rivere plod njene bujne mašte.

Djevojke su u vrijeme uhićenja bile u ranim 20-ima te prethodno nisu imale nikakvih problema sa zakonom.

Rivera, kojoj je sad 37 godina, nije vidjela svog sina od njegove druge godine. Naime, kada je optužena za silovanje bila je trudna.

'Ne želim biti ogorčena i ljuta. Moram voljeti i oprostiti usprkos svemu', rekla je Ramirez.

Prije 12 godina nećakinje su policiji, jednako kao i u sudnici, ispričale kako su to popodne stigle u stan njihove tete. Kada su ušle vidjele su kako ona s prijateljicama puši travu i pije. Prestravljene djevojčice tada su ispričala priču koja je šokirala svijet. Tvrdile su kako su ih djevojke zavezale za krevet, a potom su se na njima seksualno iživljavale.

No, 12 godina kasnije mlađa nećakinja tvrdi kako se to popodne nije dogodilo apsolutno ništa, a svoj posjet teti opisala je 'dosadnim'.

Kaže kako više 'ne može živjeti u laži' pa je novu verziju istine ispričala policiji i odvjetnicima.

Iz Tužiteljstva, pak, poručuju kako je prerano da zauzmu bilo kakav stav o ovom slučaju.

'Saslušat ćemo sve što se ima za reći. Prioritet je da pravda bude zadovoljena', poručili su.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. svibanj 2024 11:48