LASKAVI TRUMP

PROCURILA NOVA SNIMKA DONALDA TRUMPA, NAJLUĐA DO SADA 'Hillary je pametna žena, dobra osoba i efikasna političarka. Bill? Veliki predsjednik'

 Mike Blake / REUTERS

Republikanski kandidat za predsjednika SAD-a Donald Trump u jučerašnjoj je debati nastavio s nizom uvreda koje krase njegovu kampanju i nazvao svoju protukandidatkinju Hillary Clinton "gadnom ženom". No, Huffington Post je objavio snimku koja pokazuje da Trump nije uvijek bio takvog stava.

Na videu iz 2008. godine poznati je poduzetnik nahvalio Hillary i njezinog muža Billa, bivšeg predsjednika SAD-a, kao malo tko u svježem pamćenju. Trump je tadašnju senatoricu nazvao "pametnom ženom, dobrom osobom i efikasnom političarkom", a na pitanje što misli o njezinom političkom nasljeđu rekao je:

- Mislim da povijest još nije ispisana. Želio bih odgovoriti na to pitanje za 15 godina. Mislim da ćemo je minimalno pamtiti kao izvrsnu senatoricu. Bila je odlična prva dama, a Bill Clinton je bio veliki predsjednik - rekao je Trump.

No, tu pohvale nisu stale:

- Kada pogledate našu državu u to vrijeme ekonomija je bila odlična, nismo bili u ratu i svi su bili sretni - laskavo je sipao komplimente Trump prije samo osam godina.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
01. svibanj 2024 23:57