POBJEGLA OD PLJAČKAŠA

PRONAŠLI STUDENTICU (25) KOJA JE MJESEC DANA BILA IZGUBLJENA U DUBOKOJ ŠUMI 'Jela je bobice i gljive, izgubila je 20 kg, puna je uboda i ožiljaka...'

 
 Will Theris / Facebook

Lisa Theris (25) iz Louisvillea u američkoj saveznoj državi Kentucky pronađena je 28 dana dana nakon nestanka, a cijelo vrijeme je uspjela preživjeti u divljini, hraneći se bobicama i gljivama. Nije imala skrovište, pronađena je u lošem stanju, puna ožiljaka, uboda i 20 kilograma lakša, no pravo čudo je da je ipak živa.

Izgubila se bila u ogromnom šumskom dijelu u Midlandu, Alabami, bez obuće, mobitela i torbe, da bi je nakon toliko tjedana uočio motociklist koji se vozio autocestom. Okrenuo se jer je primijetio "da se nešto miče u grmlju" u 2 sata u noći u subotu, prenosi WFSA.

Prije nego je nestala, ova studentica radiologije bila je s dvojicom muškaraca koji su opljačkali lovačku kuću, a istražiteljima je rekla da je od njih pobjegla jer nije htjela sudjelovati u tome, pa se tako izgubila.

- Nije poznavala ovaj šumski dio u noći kad je pobjegla, ušla je u šumu i više nije mogla pronaći izlaz - rekao je istražitelj Raymond Rodgers.

Will Theris / Facebook

- Cijelo vrijeme je bila izgubljena u ogromnoj šumi. Pila je vodu iz potoka, a hranila se raznim bobicama i gljivama. Ima puno uboda od kukaca i ožiljaka. Nismo joj postavili puno pitanja jer smo je htjeli što prije smjestiti u bolnicu da budemo sigurni da je zdrava. U to vrijeme nismo htjeli dublje istraživati slučaj - rekao je Rodgers.

- Jako je oslabila, sve je boli i mršava je. Nema dijela tijela na njoj koji je netaknut - kazala je kratko njezina sestra Elizabeth.

Dok se 25-godišnja studentica ne oporavi, neće se nastaviti s istragom slučaja niti objavljivanjem daljnjih informacija, piše Independent.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 04:21