PRAVI DRIBLER

Prostitutka Ruby: Cristiano Ronaldo znao je da sam maloljetna. Dok sam spavala iskrao se iz sobe i ostavio mi 4.000 eura

U istrazi seks-skandala u kojem se našao talijanski premijer, doznalo se da je prostitutka spavala s nogometašem madridskog Reala dok je bila maloljetna. Ronaldo sve demantira.
 AP

Spavala sam s Cristianom Ronaldom nakon što sam ga upoznala u milanskom noćnom klubu u siječnju 2010., izjavila je prostitutka Ruby , rekavši da je u to vrijeme bila maloljetna. Tvrdi da je poznati nogometaš to znao, ali je svejedno s njom spavao, a iz sobe je 'zbrisao' usred noći i ostavio prostitutki 4.000 eura. Ronaldov bijeg ju je povrijedio, pa ga je navodno sljedeći put u klubu zalila šampanjcem, objavio je britanski The Sun.

Cristiano Ronaldo pak tvrdi da je sve laž. Kaže da uopće ne poznaje 18-godišnju Ruby, trbušnu plesačicu pravim imenom Karima El Mahroug, te da u spomenuto vrijeme nije bio u Milanu.

Ruby se našla u središtu pažnje nakon optužbi protiv talijanskog premijera Silvija Berlusconija da je spavao s njom dok je bila maloljetnica, što oboje demantiraju. Tko je u pravu znat će se vjerojatno u travnju, kada Berlusconiju počinje suđenje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
11. svibanj 2024 13:46