DRUŠTVENE MREŽE EKSPLODIRALE

PUTIN OPET UZBURKAO STRASTI Nova misteriozna žena o kojoj raspravljaju svi: od tabloida do stranih obavještajnih službi. Saznalo se tko je ona...

 Fontanka.ru

Ruski predsjednik Vladimir Putin opet je uzburkao strasti. Prilikom posjete Koneveckom manastiru na otoku Konevec te manastiru na otočiću Valaam na Ladoškom jezeru, pojavile su se tajanstvene žene u njegovoj blizini. A kad su žene u blizini Putina odmah se razbuktala mašta i počne govoriti o novoj ženi u njegovom životu. Kao da i on nema na to pravo. Konačno razveden je već dvije godine. No, stari stoje ovako.

Na Valaamu su kamere uspjele zafiskirati tajanstvenu ženu na sjedištu njegovog automobila. Vidjela se samo ruka i crvena haljina. Žene nije izlazila iz auta. Društvene mreže su eksplodirale, a nagađanja o kome se radi golicale su maštu od tabloida do stranih obavještajnih službi.

Iz Kremlja su kazali kako se radi o pripadnici tajne službe. No, u muškom manastiru na otočiću Konevec, jedna žena je bila u njegovoj pratnji. Petreburškli list Fontanka piše da se radio o Katarini Grubinoj arhitektici koja radi na renoviranju manastira.

Mediji su nagađali i što je u kutiji koju je pripadnica tajne službe imala sa sobom pa da otkrijemo o čemu se tu radi. Navodno je riječ o ikoni koju je donijela u manastir Konevecki.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
07. svibanj 2024 21:24