NAIVNA PRINCEZA OD YORKA

Sarah Ferguson prodala princa Andrewa za pola milijuna funti

Novinar se princezi predstavio kao biznismen koji traži sastanak s njenim bivšim mužem princom Andrewom. Bivši suprug, s kojim održava dobre odnose, nije imao pojma o dogovoru

LONDON - Princeza od Yorka Sarah Ferguson (50) nasjela je novinaru News of the Worlda i od njega tražila pola milijuna funti da mu sredi sastanak s njenim bivšim suprugom princom Andrewom.

Novinar se bankrotiranoj princezi iza koje je više neuspješnih poslova i sudskih tužbi predstavio kao bogati poslovni čovjek koji traži mogućnost da se upozna s njenim bivšim suprugom princom Andrewom koji je specijalni predstavnik za međunarodno poslovanje Velike Britanije.

Ništa nije posumnjala

Nesretna princeza ništa nije posumnjala te je tražila i dobila četrdeset tisuća dolara predujma za ugovaranje sastanka.

Novinar News of the Worlda snimio je cijeli dogovor i transakciju.

Film pokazuje princezu kako bezbrižno čavrlja s novinarom te mu kaže kako je razgovarala s bivšim suprugom koji joj je rekao da joj uplati pola milijuna funti.

Te mu je objasnila kako je bez novca i da će se njen biši muž pobrinuti za njega ako se on pobrine za nju.

No, princeza je sve izmislila budući da njen bivši suprug od kojeg se rastala 1996. godine nema pojma o bilo kakvom dogovoru.

Kraljevska obitelj se za sada nije očitovala o skandalu koji je završio na svim naslovnim stranicama u Velikoj Britaniji.

Princeza Sarah Ferguson već je duže vremena u financijskim problemima budući da od rastave prima apanažu od samo 15 tisuća funti što ni iz bliza ne može pokriti njene troškove, te se uvlačila iz jedne financijske dubioze u drugu, a iza nje su cijelo vrijeme ostali neplaćeni računi kod odvjetničkih tvrtki.

Ne želi prositi kraljicu

Kako je i spomenula lažnom novinaru, aristokrtatski ponos joj nije dozvolio da prosi mrvice od kraljevske obitelji kako je to činila Diana, nego da sama zarađuje za sebe baveći se biznisom i pomažući Andrewu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. svibanj 2024 12:42