PREKRŠENA STROGA PRAVILA

SEKS SKANDAL PREKINUO IZBOR ZA MISS VENEZUELE Organizatori pokrenuli internu istragu nakon što su dvije bivše natjecateljice zaratile na Instagramu

 
 Instagram

Izbor za Miss Venezuele trenutno je u prekidu, a organizatori su pokrenuli internu istragu nakon što su dvije bivše natjecateljice izjavile kako su službenici iz organizacije natjecanja nudili automobile i besplatna ljetovanja modelima u zamjenu za seksualne usluge.

Naime, dvije natjecateljice, Annarella Bono i Rocio Higuera, međusobno su se tjednima na Instagramu optuživale i vrijeđale jedna drugu zbog ustupaka dobivenih nauštrb seksa.

Al que madruga Dios lo ayuda... Feliz vierneeees

Objavu dijeli Rocio Higuera (@rociohiguerar)

Obiteljska kompanija Grupo Cisneros, koja drži licencu za izbor za Miss Venezuele, kazala je kako će istražiti jesu li natjecateljice prekršile njihov 'strogi etički kodeks'.

- Sve audicije za miss i mistera Venezuele su privremeno u prekidu - izvijestili su te napomenuli kako će uz istragu razmotriti i izbor novih članova žirija pošto je skandal šokirao građane te južnoameričke zemlje.

- Venezuelanci mogu biti sigurni da ćemo učiniti sve kako bismo raščistili svaku lošu praksu. Obvezni smo braniti prava i snažiti naše natjecateljice, a izbor za miss oduvijek je služio kao simbol snage venezuelanskih žena.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. svibanj 2024 01:40