PERVERZIJE U VOJSCI

SEKS SKANDAL U NATO BAZI Nezasitna analitičarka svake noći mijenjala oženjene časnike: 'Vezali su je i pljuskali po stražnjici'

 Foto: Facebook

Viši časnik američke vojske, stacioniran u tajnoj vojnoj bazi u Velikoj Britaniji, u središtu je istrage američkog Ministarstva obrane vezane uz slučaj stručnjakinje NATO-a koja se upuštala u seks s oženjenim časnicima a koji je uključivao i vezivanje, prenosi Daily Mail.

Otac dvoje djece, poručnik Barrett Emenheiser, navodno je uživao u 'plodnoj seksualnoj vezi' s civilnom službenicom tijekom ključne NATO-ve vježbe odgovora na eventualnu rusku invaziju sjeverne Europe.

Prošloga tjedna novinari su otkrili nevjerojatnu priču navodne afere NATO-ve analitičarke Laure Dixon s oženjenim časnicima kojom su zadovoljavali 'ekstremne seksualne želje'.

Istragu je pokrenulo pismo njezinog ostavljenog dečka. Razočarani bivši vojni kapetan Warren Howard (48), opisao je kako je seksom zaluđena Laura Dixon (27) vrebala oženjene časnike u zapovjedništvu jedinice ARRC (Allied Rapid Reaction Corps). Tom je prilikom rekao: 'Osjećao sam se užasno i izdano kad sam otkrio da je započela vezu s poručnikom Emenheiserom.

Pomislio sam: 'Pa što to ona, dovraga, radi?!' Planirali smo zajednički život, no čim sam se okrenuo, ona se počela seksati s čitavim nizom oženjenih muškaraca u vojsci. Dok sam ja preuređivao kupaonicu, ona je sudjelovala u seansi tijekom koje su je časnici vezali i pljuskali po stražnjici. Nadam se da će odgovarati za svoje besramno ponašanje.'

Howard u pismu upućenom vrhu jedinice ARRC optužuje poručnika Emenheisera, britanskog poručnika Tonyja Crillyja (58) i časnike RAF-a Scotta Weeksa (41) i Jamesa Walkera (35) za upuštanje u seksualnu vezu s Dixon.

Da je njegova djevojka u vezi s poručnikom Emenheiserom, Howard je počeo sumnjati prošle godine kad su postali prijatelji na Facebooku. Odlikovani časnik, koji je služio u Iraku i Afganistanu, ima ključnu poziciju u zapovjedništvu ARRC u Glouceteru.

Howard je tom prilikom rekao: 'Bio sam zabrinut zbog muškaraca koji su nam dolazili u kuću jer me Laura varala i prije. Uskoro je postala vrlo neodređena o tome gdje je i s kime bila. Nakon toga su Laura, Crilly i Emenheiser u veljači 2015. otišli na zajednički zadatak u Norvešku. U to je vrijeme ona već održavala vezu s Crillyjem. No kad su mene zbog obiteljskih razloga poslali kući, ona je uskočila u krevet s Emenheiserom. Za aferu sam saznao preko nekih prijatelja i bio sam izvan sebe.'

Foto: Laura s bivšim dečkom Warrenom Howardom (Izvor: Facebook)

Poručnik Emenheiser sa svojom suprugom stanuje nedaleko baze i imaju dvije kćeri stare četiri i šest godina.

Obitelj je duboko religiozna, a Karen Emenheiser piše i blog o važnosti njihove vjere kao prezbiterijanaca.

Sad bi se njezin nevjerni muž mogao suočiti s nečasnim otpustom iz vojske s obzirom d je nevjera u američkoj vojsci strogo zabranjena zakonom.

I Crillyju, koji je isto oženjen i otac dvoje djece, također prijeti kazna Ministarstva obrane zbog njegovog perverznog ponašanja s Laurom Dixon. Bivši RAF-ov časnik Scott Weekes priznao je da je razmjenjivao poruke pornografskog sadržaja s Dixon, no zanijekao je da je s njom imao i aferu. Zrakoplovni poručnik Walker priznao je aferu s Dixon, a to je bio i glavni uzrok propasti njegovog braka.

Glasnogovornik američke vojske odbio je odgovarati na pitanja o poručniku Emenheiseru i novinarima poručio da kontaktiraju Ministarstvo obrane.

Britanske vlasti optužile su Emenheisera za preljub, no on je odbio mogućnost da javno ospori optužbe. Glasnogovornik Ministarstva obrane dodao je da je cijeli slučaj pod istragom.

'Kako je istraga u tijeku, ne bi bilo prikladno dalje komentirati. Molimo da se poštuje pravo na privatnost civila uključenih u ovaj skandal', stoji u priopćenju glasnogovornika.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. svibanj 2024 06:46