NOVE TEORIJE

SEKSALI BI SE BEZ DA BI SE TAKNULI ‘Adolf Hitler postigao bi orgazam čim bi Eva Braun skinula suknju’

Hitler i Eva Braun seksali su se tako da se ne bi ni taknuli, jer je on bio opsjednut higijenom, tvrdi Amis

Hitler i Eva Braun imali su seks tako da se ne bi ni taknuli, jer je on bio fanatično opsjednut higijenom, tvrdi britanski pisac Martin Amis koji je upravo objavio kontroverzni satirični roman o Auschwitzu “Zona interesa”.

Hitleru je bilo dovoljno da Evu drži za ruku, a postigao bi orgazam već kad bi je gledao kako skida suknju, ustvrdio je Amis na književnom festivalu u britanskom Cheltenhamu. Prilično kontradiktorno, Amis istodobno smatra da je nacistički diktator bio aseksualan. On također vjeruje da je Hitler bio u sličnoj čednoj seksualnoj vezi sa svojom rođakinjom Angelom Raubal zvanom Geli. Kako mu je tek objavljena “Zona interesa” drugi roman smješten u razdoblje nacizma, britanski pisac trebao bi dobro poznavati materiju. Sam kaže kako smatra da je Hitlera dobro upoznao, no njegova seksualnost i dalje ostaje “crna rupa”.

Vlastelinski apetit

- Kod Staljina i Maa jasno se vidio nezasitan vlastelinski apetit, ali kod Hitlera nema apsolutno ničega - ističe Amis. Tri su škole: po jednoj, Hitler je bio aseksualan, po drugoj seksualno sasvim normalan, a po trećoj perverzan. Martin Amis odmah odbacuje teoriju o normalnosti, jer kaže da se ne može ni zamisliti da bi Hitler bio nježan, posvećen ljubavnik. Zagovornici teorije o perverznom Hitleru daju si mašti na volju i nabrajaju najgore perverzije, no pisac ističe da je za njega najuvjerljivija ona verzija po kojoj se Hitler ne bi ni skinuo, a kamoli pristao na fizički kontakt, fanatično se grozeći nečistoće i miješanja tjelesnih sokova.

Je li bio homoseksualac?

Neki su pak tvrdili da je Hitler bio homoseksualac, bez obzira na to što je oko 100.000 homoseksualaca ubio u logorima. Znanstvenik Lothar Machtan smatra da je Hitler bio gay ili biseksualac, a to je skrivao politikom istrebljenja homoseksualaca. Drugi pak ističu da je bio hetero i nabrajaju njegove ljubavnice. Od šest njegovih ljubavnica, dvije su počinile samoubojstvo, treća je osam godina kasnije umrla od posljedica pokušaja samoubojstva, a četvrta se također pokušala ubiti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 07:58