TOTALNI PAD

Slavna majka s Youtubea priznala krivnju i otkrila jezive detalje u odgoju djece, ide u zatvor, muž je odmah ostavio!

Majka šestero djece priznala je da je zlostavljala djecu, uskraćivala im hranu i vodu, tukla ih čizmama i gušila pod vodom

Ruby Franke i partnerica Jodi (lijevo) i njena djeca (fotografije s njenih društvenih mreža)

U ponedjeljak, 18. prosinca Ruby Franke, majka šestero djece iz Utaha poznata po savjetima o roditeljstvu na YouTubeu, priznala je krivnju po optužbama za zlostavljanje djece. Prvobitno suočena sa šest točaka optužnice za zlostavljanje djece, Franke je prihvatila nagodbu u kojoj su dvije točke odbačene, izvijestio je CBS.

Pojavljujući se na sudu u zatvorskoj odjeći, Franke je izrazila žaljenje i tugu jer je priznala krivnju za prve tri točke optužnice. Emotivno je priznala četvrtu optužbu, izjavivši u suzama: "S mojim najdubljim žaljenjem i tugom za moju obitelj i moju djecu, kriva sam".

Izricanje presude zakazano je za 20. veljače, a Franke je pristala na zatvorsku kaznu koju će odrediti sudac. Prema saveznom zakonu, Franke bi se mogla suočiti i s do 15 godina zatvora.

U sporazumu o priznanju krivnje otkriveni su dodatni detalji zlostavljanja, pa tako saznajemo da je Franke mučila svog sina od 22. svibnja do 30. kolovoza, uskraćivala mu hranu, podvrgavala ga fizičkim zadacima, radu na otvorenom bez odgovarajuće količine vode, tijekom čega je dijete zadobilo ozbiljne opekline od sunca. Franke je također priznala da je fizički zlostavljala svog sina, koristeći sredstva poput lisica i užadi, držeći njegovu glavu pod vodom i udarajući ga čizmama. Nanijela mu je emocionalnu patnju govoreći mu da su sve to "djela ljubavi", stoji u sporazumu.

Franke je na sličan način priznala da je zlostavljala svoju devetogodišnju kćer, tjerajući je da radi vani, trči bosa po makadamskim cestama i trpi nedostatak hrane i vode. Zbog Franke, kći je bila uvjerena da je zla i opsjednuta.

Pravno zastupanje tvrdilo je da je na Frankeine postupke utjecala savjetnica za veze Jodi Hildebrandt, što je dovelo do iskrivljenog osjećaja morala. Zlostavljanje se dogodilo dok je Franke vjerovala smjernicama Jodi Hildebrandt, koja je suoptužena u slučaju. Savjetnica ju je "izmanipulirala u nešto gnjusno", rekla je Franke.

Franke je uhićena 30. kolovoza nakon što je njezin 12-godišnji sin pobjegao i potražio pomoć od susjeda. Dječak i kći Franke pronađeni su mršavi, sa znakovima tjelesnog zlostavljanja. Franke i njezina suoptuženica, Hildebrandt, uhićene su i optužene za šest kaznenih djela teškog zlostavljanja djece. Hildebrandt se složila da neće primati pacijente dok se optužbe ne riješe.

Frankeina obitelj, poznata po YouTube kanalu "8 Passengers", suočila se s kritikama zbog kontroverznih roditeljskih savjeta. Kanal, aktivan sedam godina, prestao je s radom 2023. Frankein suprug Kevin Franke podnio je zahtjev za razvod, a njezine su sestre objavile videozapise u kojima su izrazile napore da se povežu s njezinom djecom koja su bila odvojena. Sestre su također izjavile da su bile nesvjesne njezinih postupaka zlostavljanja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 10:06