KAO OD MAJKE ROĐEN

Šok u zračnoj luci na Floridi: Snimljen potpuno goli muškarac koji pokušava proći kontrolu...

Optužen je za opiranje uhićenju, nanošenje tjelesnih povreda, narušavanje javnog reda i mira i izlaganje intimnih dijelova tijela

Goli muškarac ušetao u zračnu luku na Floridi

 Youtube

Prilikom prolaza kroz kontrolu na aerodromu, obavezno je skinuti cipele, no muškarac koji se pojavio u zračnoj luci Fort Lauderdale-Hollywood to nije trebao učiniti jer je ionako bio posve gol, piše New York Post.

Posve gol - i posve pijan - muškarac uhićen je u ponedjeljak nakon što je kao od majke rođen ušetao u zgradu zračne luke i pokušao proći kontrolu. Martin Evtimov (36) parkirao je svoj auto na parkiralištu aerodroma i onda gol ušao u zgradu, objavio je ured šerifa.

Snimka nadzornih kamera prikazuje Evtimova kako nonšalantno šeće prema check-in-u i nešto nesuvislo govori dok ga putnici s terminala 1 začuđeno gledaju. Kad je već ušao u ograđenu zonu, pristupili su mu pripadnici osiguranja i nakon kraćeg natezanja i opiranja, uhitili ga. Na snimci s aerodroma vidi se kako osiguranje uhićuje muškarca kod trake za prtljagu.

Evtimov je na kraju optužen za opiranje uhićenju, nanošenje tjelesnih povreda, narušavanje javnog reda i mira i izlaganje intimnih dijelova tijela. Prebačen je u okružni zatvor Broward i određena mu je jamčevina u iznosu od 3.500 dolara.

Također, zabranjen mu je ponovni dolazak na spomenuti aerodro, obavezno mora na psihijatrijsku procjenu i testiranje na droge i alkohol. Inače, Evtimov nije prva osoba koja je na aerodromu na Floridi pokazala više nego je bilo primjereno.

U rujnu je internetom kružio video žene koja je šetala zgradom zračne luke nesvjesna da joj je zapeo stražnji dio haljine i otkrio kompletnu stražnjicu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. travanj 2024 22:46