MONSTRUM

ŠOKANTAN DOKUMENTARAC O ZOOFILU Na Floridi je napastovao ženku dupina: 'Ona je zavela mene'

"Sprijateljio sam se s njom u bazenu, a ona mi je otkrila svoje namjere postavivši se na taj način da se trljam o nju"
 YouTube

Malcolm Brenner (63) ponosno sebe naziva "zoofilom", u novom dokumentarcu 'Dolphin Lover', koji otkriva kako je godinu dana bio u ljubavnoj vezi s dupinkom koja je uključivala seksualne odnose. U vrijeme tog posve neobičnog odnosa (tada to još uvijek nije bilo protuzakonito, jer je općenje sa životinjama u Floridi zabranjeno tek 2011!), Brenner je bio mladi fotograf koji je imao pristup bazenu u zabavnom parku u Sarasoti, gdje se nalazila ta životinja.

Te događaje iz 1971. godine Malcolm J. Brenner opisao je već u romanu pod naslovom "Mokra božica", ali i u medijskim istupima u kojima je rekao da ima nečeg "transcedentalnog" u vođenju ljubavi sa dupinom. "Sprijateljio sam se s njom u bazenu, a ona mi je otkrila svoje namjere postavivši se na taj način da se trljam o nju", ispričao je u jednom intervjuu. Brenner je rekao da ga isprva nije zanimalo takvo što te da je obeshrabrivao dupinku, ali se nakon nekog vremena upitao 'da se ovdje radi o ženi bih li i tada izmišljao racionalizacije i isprike?'. No, čini se da u takvim stvarima nije bio potpuni početnik, jer je kasnije izjavio da je svojedobno imao seksualna iskustva s psom.

U dokumentarcu je opisao detalje njihove "vodene ljubavi", kako je životinju trljao po leđima sve do repa i što se sve događalo.

Njihova "veza", kako je naziva, prekinuta je devet mjeseci nakon što su se upoznali kada su dupinku Dolly premjestili iz bazena. Uskoro nakon toga je preminula, a Malcolm Brenner vjeruje da je Dolly počinila samoubojstvo tako što je namjerno prestala disati.

Nakon njezine smrti zapao je u depresiju koja je trajala pet godina.

Ipak, oporavio se, čak je dvaput bio oženjen nakon svoje neobične bazenske ljubavne avanture.

Sličan slučaj zabilježen je nedugo prije ovog, kada je Amerikanka Margaret Howe Lovatt otkrila da je 60-ih godina prošlog stoljeća sudjelovala u eksperimentu NASA-e s ciljem da se sisavce nauči engleski jezik, te se tom prilikom zbližila s jednim dupinom koji se volio trljati o nju. No, istaknula je kako je njihov odnos bio seksualne prirode samo što se tiče dupina, ali ne i za nju samu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
13. svibanj 2024 07:20