KAO DA HUKANJE NIJE DOVOLJNO

SRAMOTA KOJA JE OBIŠLA SVIJET DOBILA NASTAVAK Rasistički skandal u režiji lijepe predsjednice: 'Plačljivko, te svoje crne prstiće pokazuj u Brazilu!'

 Facebook, Reuters

Proteklog vikenda glava priča u Srbiji je bio sramotni rasistički ispad navijača beogradskog Rada koji su svašta vikali i hukali tamnoputom igraču Partizana Evertonu. Jadni Brazilac u jednom trenutku je potpuno puknuo, prvo je pokazao srednji prst navijačima, a onda je briznuo u plač. Suigrači su ga počeli tješiti, ali suparnički igrači nisu imali razumijevanja te su nasrnuli na njega. Razlog? Pokazao je 'srednjak' njihovim 'krasnim' navijačima.

Facebook


Šokantne scene sa stadiona na Banjici obišle su cijeli svijet, ali to nije spriječilo čelnike Rada da se suoče s problemima u vlastitom dvorištu. Štoviše, iz dana u dan njihove su izjave sve šokantnije. Posljednja u nizu rečenica za rubriku 'ispeci, pa reci' je djelo Jelene Polić, predsjednice ŽNK-a Rad i članica uprave cijelog sportskog društva. Ona se prošlog ljeta proslavila kada je u majici Rada gledala utakmicu Dinama i Vardara na Maksimiru, a svim dušebrižnicima poručila je 'da nju ne zanimaju nacionalističke gluposti, te da je u Zagreb došla promovirati svoj klub'. Međutim, nekoliko mjeseci kasnije njezin status na Facebooku uzburkao je javnost, ali ovaj put nitko nije imao riječi hvale za nju.

Facebook



- Cijela ova priča oko 'velikog' igrača Evertona i događanja na utakmici Rad – Partizan je krajnje žalosna i pristrana! Što ne kažete koliko je samo uvreda spomenuti 'gospodin' Plačljivko uputio Nikoli Drinčiću tijekom utakmice, što je udario Vladimira Rodića, pokazao srednji prsta navijačima?? Ali, neka smo mi svi rasisti i nacionalisti! Očito trebamo više poštivati tuđe nego svoje, ponositi se kada u jednoj 'ozbiljnoj TITO' momčadi u startnih 11 ima 7 stranaca!



I onda lažne suze, lažna priča ‘Volim Srbiju i doživljavam je kao svoju kuću’. Ma idi ti druže u svoj lijepi Brazil, tamo pokazuj svoje tamnopute prstiće, psuj brazilsku majku i bit će sve Ok - napisala je Jelena Polić.

Facebook

Facebook

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
02. svibanj 2024 20:34