HOROR U ITALIJI

Srbin i nepoznata žena izgorjeli u Ferrariju nakon što je s 200 km/h pogodio ogradu na autocesti

Za sada nije poznato tko je ženska osoba koja je preminula u prometnoj nesreći, osim da se ne radi o supruzi poginulog
 Ios/Zuma Press/Profimedia/Ios/zuma Press/profimedia

U prometnoj nesreći na autocesti Torino-Milano nastradao je srpski državljanin H.K. (41), dok se identitet žene koja je s njim bila u Ferrariju još uvijek utvrđuje. Nesreća se dogodila u nedjelju oko podneva, piše Nova.rs.

Kako prenose talijanski mediji, istražitelji vjeruju da se automobil kretao brzinom od 200 kilometara na sat u trenutku kad je udario u zaštitnu ogradu na autocesti. Od siline udarca, automobil se prepolovio te se prednji dio u kojem su bili vozač i suvozačica zapalio, a stražnji dio je odletio 50 metara na drugu stranu.

image
Ios/Zuma Press/Profimedia/Ios/zuma Press/profimedia

- Nesreća se dogodila 31. ožujka oko 12.30 sati. Ferrari GTC4 Luso, trkaći automobil koji košta 270.000 eura i dostiže brzinu od 335 kilometara na sat, pri brzini od 200 kilometara na sat udario je u zaštitnu ogradu i prepolovio se. U nesreći nisu sudjelovali drugi automobili, pišu talijanski mediji.

image
Ios/Zuma Press/Profimedia/Ios/zuma Press/profimedia

Na fotografijama s mjesta nesreće vide se dijelovi skupocjenog automobila razbacani duž ceste. Kako prenose mediji, Ferrari je imao švicarske registarske oznake. Stradali muškarac rođen je u Srbiji, ali živi u Švicarskoj. U prtljažniku je pronađena torba s dokumentima stradalog te je kontaktiran i njegov brat kako bi se usporedio DNK jer su tijela potpuno pougljena.

image
Ios/Zuma Press/Profimedia/Ios/zuma Press/profimedia

Za sada nije poznato tko je ženska osoba koja je preminula u prometnoj nesreći, osim da se ne radi o supruzi poginulog.

- Pretpostavlja se da su bili turistički u zemlji. Poznato je da je druga stradala osoba žena, ali ne supruga vozača jer je u trenutku nesreće bila s djecom u inozemstvu, prenose talijanski mediji.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
08. travanj 2024 13:09