LJETOVANJE U HRVATSKOJ

Srbin otišao u Makarsku pa izazvao brojne reakcije: ‘Kakve budalaštine sam ja slušao. Ma ćao bre...‘

U dužem nizu objava na X-u, mladić iz Srbije je opisao svoje iskustvo s ljetovanja, a najviše pažnje izazvale su cijene

Mladić iz Srbije kaže kako mu nije jasno što je to u Makarskoj skupo

 Screenshot/Twitter

Ispovijest mladića iz Srbije koji je odlučio ove godine provesti godišnji odmor na hrvatskom dijelu Jadrana podigla je veliku prašinu na društvenoj mreži X, bivšem Twitteru.

Naime, u dužem nizu objava, on je opisao svoje iskustvo s ljetovanja, a ono što je izazvalo najviše pažnje su cijene. DrRadiolog, kako se potpisuje na društvenoj mreži, objavio je niz fotografija iz lokala i s plaža u Makarskoj te je naveo kako je za sada sve što je vidio u domeni cijena iz Beograda, kao i da za razliku od nekih ljetovališta gdje Srbi rado borave ljeti, na tom mjestu i dalje nema privatnih plaža, prenosi Kurir.

Također, naveo je i da nije imao nikakvih problema zato što je Srbin. "Prvi put ljetujem u Makarskoj, Hrvatska. Milijun ljudi mi je reklo ‘gdje ćeš tamo preskupo je, pazi što pričaš i ostale budalaštine... Kad ono ide niz..", započeo je on svoje viđenje hrvatskog primorja.

‘Bukvalno raj‘

U daljnjem tekstu je nastavio s opisima. "Spoj svih mora na kojima ste ikada bili. Ta boja, opuštenost, naslikani borovi, ma nestvarno i potrebno da se vidi. Rivijera podsjeća na Crnu Goru, ali nigdje privatnih plaža sa suncobranima do vode. Ne! Ručnik i možeš gdje hoćeš i kako hoćeš. Vodu nikad nisam video čistiju. Ne znam što je ovdje skupo kad su cijene iste kao i u Beogradu. Za mene je to sramota i stid. Prije neki dan sam ispod tornja na Avali platio račun za 3 osobe 6.000 dinara. Po piće i jelo i jedna šopska od 450din!? Cijene u marketu pored apartmana iste kao kod nas. Nestvarno u kakvoj zabludi godinama živimo. Kažite mi da ove cijene nisu iste kao i u običnom restoranu na Adi. Druga stvar, nitko nikoga ne šljivi pet posto. Od čega da se čuvam? Od zla nastalog dok još nisam ni progledao i koje se budalama prenosi već 30 godina zarad ne znam kog cilja. Ma ćao bre. Stranaca ne znam odakle sve nema. Zaboli ih tko se kako obukao, tko ima veće s**e i usta. Bukvalno raj. Ovo je tek prvi dan i dojmovi su nevjerojatni", napisao je on.

Prema računu koji je podijelio, njega je obrok, po svemu sudeći, za četiri osobe s pićem koštao 65 eura.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 02:02