POLICIJA JOŠ BEZ DOKAZA

Srpska pjevačica ubijena s čak devet udaraca štapom u glavu, što upućuje na zločin iz strasti

Forenzičari su pronašli nove tragove ubojstva Jelene Krsmanović, koji ukazuju na to da je pjevačica ubijena oko deset metara od mjesta na kojem je pronađeno njeno tijelo
 YouTube screenshot

Prema nalazu obdukcije, pjevačica Jelena Krsmanović (33) ubijena je sa devet udaraca bejzbol palicom ili jačim drvenim štapom, javlja beogradski Blic . To je u kontradikciji s prethodnim informacijama o ovom slučaju, kada se mislilo da je ubijena metalnim alatom.

Zanimljivo je kako je suprug ubijene pjevačice Zoran Marjanović tvrdio da je u vrijeme prve potrage za Jelenom na nasipu vidio čovjeka sa štapom, kojeg policija nije pronašla, kao ni oružje kojim je nesretna pjevačica ubijena.

Nakon višednevne pretrage nasipa u Crvenki forenzičari su pronašli nove tragove ubojstva Jelene Krsmanović, koji ukazuju na to da je pjevačica ubijena oko deset metara od mjesta na kojem je pronađeno njeno tijelo.

Tamo je u travi kanala pronađeno nekoliko dokaza koji ukazuju da je pjevačica ubijena baš na tom mjestu, te je policija postavila oznake i obavila rekonstrukciju. Istražitelji su na temelju dosadašnje istrage uvjereni da znaju tko je ubio Jelenu, ali i dalje ne raspolažu s čvrstim dokazima, piše Blic.

Stanovnici Crvenke ne vjeruju da je ubojica netko od lokalnih ljudi, već smatraju da je počinitelj zločina došao sa strane.

Kriminolog Dobrivoje Radovanović rekao je za Blic da način ubojstva ukazuje da je riječ o zločinu iz strasti. "Tolika količina udaraca ukazuje da je napadač vjerovatno Jelenu dobro poznavao", objasnio je.

---

Kako bismo novi Jutarnji.hr učinili još boljim, bržim i modernijim, tijekom perioda transformacije do 6. svibnja paralelno ćete ga moći pratiti na dvije adrese – stari portal nalazi se na adresi Jutarnji.hr, a novi na novi.Jutarnji.hr.
Na novom se portalu promjene događaju svaki dan stoga popunite upitnik na dnu stranice ili kliknite na link i napišite nam svoje mišljenje kako bismo portal što bolje prilagodili upravo vama!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. svibanj 2024 02:23