UBIJEN VOĐA PARTIZANA

SRPSKA VLADA NAJAVILA RAT MAFIJI 'Saleta Mutavog ubila najorganizovanija kriminalna grupa na Balkanu! Ovo nije njihova prćija!'

 screenshot YouTube

Nakon što je sinoć u Beogradu u rafalnoj paljbi ubijen vođa navijača Partizana Aleksandar Stanković (29), zvan Sale Mutavi, srpski ministar unutarnjih poslova Nebojša Stefanović kazao je kako objavljuje rat mafiji, piše Blic.rs.

Naime, u obračunu su sudjelovali pripadnici crnogorskih kriminalnih klanova. Osim Stankovića, u pucnjavi je teško ranjena još jedna osoba, a kako saznaje Blic, riječ je o čuvaru zatvora M. Đ. Pucnjava se dogodila kada su iz vozila u pokretu iz automatskog oružja ispaljeni rafali na dva automobila. U Audiju je bio Stanković, dok je ranjeni čuvar bio u drugom automobilu. Za sada nije poznato kako se čuvar našao na mjestu obračuna. Ranjeni čuvar je prevezen u Urgentni centar i nalazi se na odjelu za reanimaciju.

- Objavljujemo rat mafiji, ovo će biti teška borba u koju ulaze i policija i sigurnosne službe - rekao je Stevanović i naveo da će do kraja godine iz MUP-a biti protjerane sve osobe koje su na bilo koji način u bilo kakvim vezama s kriminalnim strukturama.

- Želim poručiti jednu stvar kriminalcima i banditima koji dolaze u Beograd i Srbiju, i misle da se na našim ulicama mogu obračunavati, da ovo nije njihova prćija. Nećemo dozvoliti da našu zemlju koristi kao poligon za svoje obračunavanje - dodao je ministar i kazao da će država aktivirati cijeli državni aparat kako bi do kraja godine policiju očistili od onih koji su na bilo koji način surađivali s mafijom.

Stefanović je kazao i da je privedena jedna osoba koja se sumnjiči da je sudjelovala u ubojstvu Aleksandra Stankovića.

- U pitanju je najorganiziranija kriminalna grupa na Balkanu iz jedne od bivših republika SFRJ. Sudjelovalo je više lica koja su u vrhu. Policija je u tijeku noći privela jednu osobu, za još nekoliko se još traga i mislim da imamo dobar pravac što se tiče rasvjetljavanja ovog slučaja i imamo i dobar pravac što se tiče materijalnih dokaza i utvrđivanja motiva - rekao je Stefanović, piše Blic.rs.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
11. svibanj 2024 09:48