JEDAN OD NAJBOGATIJIH U SRBIJI

SRPSKI TAJKUN U POHODU NA HRVATSKU U igri je nekoliko lokacija za gradnju luksuznih hotela, već su u tijeku pregovori s lokalnim vlastima

Miroslav Mišković, najbogatiji srpski tajkun (lijevo), njegov sin na brodu Code predator 92 na Paklenim otocima s nepoznatom djevojkom (sredina), Hula party na Hvaru (desno)
 Screenshot YouTube/HANZA MEDIA

Miroslav Mišković, vlasnik srpske "Delte", ima ambiciju postati lider u regiji u hotelijerstvu, pa je tako u ozbiljnim pregovorima oko ulaganja u kupovinu hotela po Hrvatskoj i Sloveniji, piše Blic.

Ukoliko se pregovori uspješno završe, Mišković bi već sljedeće godine u svoje poslovno carstvo mogao uvrstiti bar dva hotela visoke kategorije u Albaniji i Hrvatskoj.

Za sada se još ne otkrivaju lokacije za objekte jer pregovori još traju. Ukoliko završe pozitivno, Mišković će postati ponosni vlasnik čak šest hotela u četiri države regije, a izvor "Blica" iz "Delte" kaže da je širenje biznisa na zemlje regije jedan od Miškovićevih prioriteta.

- Uz hotel u Ljubljani, koji bi trebao biti gotov u proljeće 2017. godine, prioritet su izgradnje beogradskog "Interkontinentala" i ulaganje u hotelijerstvo u Hrvatskoj i Albaniji. U Hrvatskoj je u igri nekoliko lokacija i u tijeku su pregovori s lokalnim vlastima, a što se tiče Albanije, tu se razmatra mogućnost partnerskog ulaganja s poznatom lokalnom tvrtkom - kaže izvor ''Blica'' iz "Delte".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 09:31