SLAVNI PISAC

STEPHEN KING NAPISAO SVOJU NAJKRAĆU HOROR PRIČU Remek-djelo od samo 26 riječi moglo bi postati stvarnost: 'To me plaši više od ičega'

 REUTERS

Pisci često nalaze inspiraciju u stvarnom životu i situacijama koje se događaju oko njih, a ni Stephen King, najuspješniji autor horor romana, nije iznimka.

Svoju novu horor priču, za koju su ga inspirirali aktualni predsjednički izbori u SAD-u, odlučio je podijeliti na Twitteru s milijunima pratitelja, a njegovo novo remek-djelo sadrži samo 26 riječi.

- Moja najnovija horor priča: Jednom davno postojao je čovjek po imenu Donald Trump, koji se kandidirao za predsjednika. I neki ljudi su željeli da on pobijedi - napisao je kratko King koji ne skriva da mu republikanski kandidat nije nimalo drag.

King je prošlog mjeseca za Washington Post komentirao kako je prestravljen činjenicom da bi Trump mogao postati predsjednik.

- To me plaši više od ičega - kazao je King koji je u svibnju zajedno s 450 drugih pisaca napisao otvoreno pismo u kojem ističu zabrinutost zbog Trumpa.

King je najpoznatiji po svojim zastrašujućim djelima prema kojima su snimljeni filmovi i serije: 'Carrie', 'Djeca kukuruza', 'Isijavanje', 'Ono'...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 09:55