NEOBIČAN POTEZ

SUSJEDI KONSTERNIRANI: SADO MAZO U TAJNOM DIREKTOROVOM UREDU Državna tvrtka iz Srbije iznajmila prostorije za erotski performans

Young sexy woman in red lingerie handcuffed
 Colourbox

Željeznice Srbije nedavno su se odlučile na neobičan potez. Iznajmile su svoje prostorije, uključujući i jedan ured direktora, kako bi se ondje snimao erotski performans, piše Blic.

Direktor Željeznica Srbije Miroslav Stojčić iznajmio je prostor te države tvrtke, uključujući i jedan od ureda direktora za snimanje sado-mazo fotografija. Tako je središnjica te državne tvrtke na nekoliko sati postala mjesto na kojem se umjesto poslovnih susreta odvijao erotski performans.

Glavni sudionici performansa, čiju su im istinitost potvrdili i iz same tvrtke, bili su pjevačica Ivana Rašić, poznatija kao Sajsi MC, u ulozi domine te šminker Dragan Vurdelja.

Željeznice Srbije na takav su se potez odlučile zbog povećanja prihoda, a novac za najam dobili su unaprijed.

“Za mene je taj prostor bio zanimljiv jer odiše socrealizmom. Posebno je bilo inspirirajuće snimati u tajnom uredu direktora, jer smo zamišljali što se sve tu događalo i tko se s kim… Direktor s tajnicom, tajnica s tajnicom, direktor s majstorom…”, rekla je Rašićeva dodajući kako je scenarij radio Dragan Vurdelja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. svibanj 2024 21:00