OTKRIVENA SLUČAJNO

ŠVERCALA KOKAIN U LAŽNOM TRUDNIČKOM TRBUHU Pala jer je agresivno reagirala na pitanje policajke

Kolumbijske vlasti kažu da će protiv Kanađanke podići optužnicu za krijumčarenje, posjedovanje i proizvodnju droge, a u zatvoru bi mogla provesti pet do osam godina
 YouTube

Kolumbijske vlasti uhitile su Kanađanku koja se planirala ukrcati na avion za Toronto s lažnim trudničkim trbuhom napunjenim kokainom, priopćila je tamošnja policija.

Krijumčarka je na međunarodnom aerodromu u Bogoti otkrivena slučajno, nakon što je iznimno agresivno reagirala na nevino pitanje policajke koju je zanimalo u kojem je mjesecu trudnoće.

- Kanađanki se nije svidjelo pitanje, zbog čega je policajka posumnjala. Instinktivno je potom vrlo lagano dodirnula ženin trbuh i shvatila da je pretvrdi i iznimno hladan – rekao je zamjenik direktora odjela kolumbijske policije za borbu protiv narkotika pukovnik Esteban Arias Melo.

Žena je navodno rekla da je u sedmom mjesecu trudnoće, no pretres je pokazao da je trbuh bio od lateksa, a skrivao je dvije vrećice s ukupno dva kilograma kokaina , koji bi se na ulici mogao prodati za oko 60.000 dolara.

Kolumbijske vlasti kažu da će protiv Kanađanke podići optužnicu za krijumčarenje, posjedovanje i proizvodnju droge, a u zatvoru bi mogla provesti pet do osam godina. Trenutno je u kolumbijskim zatvorima 874 stranaca, većina zbog optužbi povezanih s drogama. Samo ove godine na aerodromu u Bogoti uhvaćeno je 50-ak stranaca koji su posjedovali drogu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. svibanj 2024 16:59