TUGA U NOVOM SADU

TUŽNA POVORKA ISPRATILA MALOG LUKU Majka je neutješna i ništa ne govori, a shrvani otac nije se odvajao od kovčega

 
 Goran Šebelić/Cropix / Reuters

Oko stotinjak ljudi, obitelj i prijatelji, okupio se na groblju u Novom Sadu na sprovodu trinaestogodišnjeg Luke Milinkovića, dječaka koji se u subotu utopio na Braču, piše Blic.

Na groblje su stigli i Lukini školski prijatelji koji su obukli majice s njegovim imenom. Svatko od njih u rukama je nosio po jednu bijelu ružu za malog odbojkaša, a Luka je pokopan u bijelom lijesu.

Luka je sin proslavljenog argetinskog odbojkaša Marcosa Milinkovića kojeg je dobio u braku s Novosađankom Jelenom. Na sprovod su stigli i njegovi prijatelji odbojkaši, Slobodan Boškan, Vanja i Nikola Grbić.

Na sprovodu je morala intervenirati i hitna pomoć jer je jednoj osobi pozlilo. Jelena, majka preminulog dječaka, neutješna je, plače i ne govori. Dječakov otac Marcos Milinković jecajući išao je iza kovčega i nije se od njega odvajao.

Prijatelji preminulog dječaka rekli su da je bio divna osoba, vrijedan i odličan sportaš.

Luka je bio na ljetovanju s majkom na Braču kad su u subotu kupači iz mora izvukli njegovo beživotno tijelo. Unatoč brzoj reakciji dječaku nije bilo spasa. Mediji pišu da je preminuo od posljedica srčanog udara, no rezultati autopsije, koji će biti poznati krajem tjedna, pokazat će točan uzrok smrti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 02:16