PRVA DAMA

TWEET O KOJEMU BRUJI AMERIKA Je li Melania Trump lajkala status koji ismijava Donalda Trumpa?

 Screenshot

Američki predsjednik Donald Trump vrlo je aktivan na Twitteru, a svoju aktivnost na popularnom društvenom servisu nije smanjio niti nakon ulaska u Bijelu kuću. To se, međutim, ne može reći za njegovu suprugu, prvu damu Amerike Melaniju Trump.

Stoga je izazvala čuđenje i nevjericu mnogih kada je lajkala jedan tweet u kojemu se ismijava njezin muž.

U utorak navečer prva dama lajkala je tweet i animirani GIF Andyja Ostroya, glumca i producenta, koji je napisao: "Čini se da će zid između Melanije i Donalda Trumpa biti jedini koji će predsjednik izgraditi".

Duhoviti je to osvrt na snimku tijekom inauguracije Donalda Trumpa u Bijelu kuću obišla svijet i izazvala buru komentara. Nasmiješeno lice Melanije Trump za samo osam sekundi postalo je tužno i sumorno, nakon što se njen suprug okrenuo i nešto joj došapnuo.

Melania Trump lajkala je tweet sa svog osobnog profila, na kojemu je zadnji put bila aktivna 8. studenoga 2016. godine, na dan predsjedničkih izbora u SAD-u. Nakon toga svoje je aktivnosti na Twitteru prenijela na profil @FLOTUS.

U međuvremenu je povukla lajk za sporni post, no na internetu ništa ne može proći nezapaženo, pa tako screenshotovi svjedoče o neobičnom potezu gospođe Trump.

Glasnogovornica Bijele kuće za Melania Trump zasad nije komentirala ovaj slučaj.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. travanj 2024 17:36