SUDE JOJ

U MOBITELU SAM JE MEMORIRAO KAO ŠTRUMFETU, A U AVIONU ME PRVO ORALNO ZADOVOLJILA Učenik o odnosu s učiteljicom za koju kaže da ga je prisilila na seks

 Profimedia, Alamy

Drugi je dan suđenja učiteljici Eleanor Wilson iz engleskog Bristola koja je optužena da je prisilila svog učenika na seks u avionu dok su se vraćali sa školske ekskurzije u Africi, piše Mirror.

Osim samog učenika, pred sucem se pojavio njegov kolega iz razreda te ravnatelj škole, a pročitani su i e-mailovi upućeni Wilson u kojima je se ucjenjuje.

Kad je svjedočio navodno napadnuti dječak, posebnim platnom bio je onemogućen izravan kontakt njega i optužene.

Sudu je ispričao kako je nastavničin broj imao memoriran u svojem mobitelu pod imenom 'Štrumfeta' te kako je taj mobitel završio u policiji.

Još je jednom opisao kako je izgledao njihov odnos, kako su se zbližili tijekom ekskurzije i na koncu imali spolni odnos u toaletu aviona.

- Ona mi je spustila hlače i prvo me oralno zadovoljila. Rekla mi je da ne brinem o tome hoće li ostati trudna jer koristi kontracepciju.

Dječak je ispričao i da mu je Wilson navodno rekla da je njezin dečko okrutan prema njoj i da je zlostavlja.

Opisujući njihov kasniji odnos, rekao je da su se često viđali i odlazili na izlete, no da nije rekao svojim kolegama kakav je njihov odnos. Također, rekao je da mu je Wilson u jednom trenutku priznala da je trudna te da je dijete njegovo, ali da će abortirati. Kad mu je kasnije prepričavala kako je bilo, tvrdi dječak, učiteljica mu je rekla da je to iskustvo bilo gore nego je očekivala.

Odvjetnik obrane pitao ga je nije li sve to izmislio jer se zaljubio u učiteljicu, no dječak je rekao da su svi događaji stvarni. Odvjetnik ga je tada zamolio da opiše kako je izgledao taj seks s obzirom da su toaleti u avionu jako mali i teško da bi se tamo dvoje ljudi mogli posvetiti seksu.

Potom je na klupu za svjedoke doveden i njegov školski kolega koji je ispričao kako mu je tijekom čitavog leta bilo zlo pa je često išao na WC te da su mu Wison i opstali učitelji donosili vodu i pazili na njega.

- Jednom sam tako sam ošamućen izlazio iz toaleta i krajičkom oka vidio Wilson i mojeg kolegu. Činilo se kao da joj on sjedi u krilu.

Ravnatelj škole posvjedočio je da je Wilson, kad su joj prezentirali optužbe, bila šokirana te da je sve nijekala. Inače o njoj kaže da je vrlo vrijedna učiteljica te da se jako trudi oko učenika.

Na sudu su također pročitani i e-mailovi koje je Wilson dobivala a u kojima joj anonimni pošiljatelj prijeti da će svima reći o njezinom odnosu s učenikom ako ne bude imala seksualni odnos i s njim.

- Znam što si učinila i ljubomoran sam. I ja bih to volio raditi. Voljan sam zadržati ovu informaciju za sebe pod jednim uvjetom: seksaj se sa mnom.

Wilson mu je na to odgovorila da je lud.

Potom je pred suca izašla i sama Wilson te još jednom zanijekala ikakav neprimjeren odnos s učenikom. Rekla je da je nekoliko puta vozila dječaka kući te da ima njegov broj telefona iz čisto pedagoških razloga.

Rekla je i da je razgovarala s njegovim ocem koji je, kao i mnogi drugi, čuo glasine o njoj i svojem sinu.

Priznala je i da je bila trudna, no ne s učenikom već sa svojim dugogodišnjim partnerom, a kako nije osjećala da je pravo vrijeme za dijete odlučila je abortirati za što je od škole dobila nekoliko slobodnih dana.

Suđenje se nastavlja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 02:17