STRAVA U SRBIJI

Uhićena monstruozna majke curice (4): ‘Znate li što joj je stavljala u sok!? Pa to je pogubno i za odrasle‘

Prema neslužbenim informacijama, majka je i ranije imala prijavu zbog zanemarivanja djeteta

Ilustracija

 Nancy Greifenhagen/Alamy/Alamy/Profimedia

Policija u Beogradu je u petak uhitila 43-godišnjakinju iz Smedereva pod sumnjom da je 4-godišnju kćer trovala lijekovima za smirenje. Milena R. je djevojčici bromazepam i diazepam stavljala u sok, a to je činila čak i dok je dijete bilo u bolnici na promatranju, javlja srpski Telegraf.

Lijekovi su bili prepisani majci. Ona je jučer saslušana. Telegraf piše da je majka dovela dijete u bolnicu 28. veljače jer joj nije bilo dobro.

Liječnicima je rekla da se dijete trese i da ne može stati na noge, no nije spomenula lijekove koje joj je davala. Djevojčici je i danima kasnije bilo jednako loše, a liječnica je tada posumnjala na trovanje. Nalazi krvi i urina su šokirali liječnike jer su pronađene ogromne količine lijekova za smirenje te se sumnja da joj ih je majka davala mjesecima. Lijekovi kojima je djevojčica trovana pronađeni su u torbi Milene R. u bolničkoj sobi.

- Količina je bila pogubna i za odraslog čovjeka pa nije jasno kako je dijete to sve nosilo u sebi, rekao je izvor blizak istrazi.

Prema neslužbenim informacijama, majka je i ranije imala prijavu zbog zanemarivanja djeteta, no Centar za socijalnu skrb nije to dokazao.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 15:33