SNIMKA ZLOSTAVLJANJA

VIDEO Američki vojnik zadobio teške ozljede nakon 'inicijacije': Udarili su ga teškim maljem

Vojnik koji je udario vojnika dobio je kaznu od 1000 dolara i ukor. Njegov otac, koji je i sam veteran američke vojske, zahtjeva da se podigne optužnica
 YouTube

DETROIT - Američki vojnik iz Michigana je tijekom neslužbene inicijacije nakon što je promoviran u narednika zadobio ozbiljne ozljede glave i napadaj padavice.

Phillip Roach zadobio je udarac drvenim maljem u prsa tijekom inicijacije od svojih kolega u bazi Fort Bragg. Od siline udarca nakratko je izgubio svijest i pao, udarivši glavom u beton. Od udarca je zadobio ranu na glavi koja je zahtijevala šest šavova.

- Nikad nisam mislio da će me netko nazvati i reći mi da je moj sin dobio napad padavice i ranu na glavi tokom inicijacije, rekao je vojnikov otac, Ken Roach.

Vojnik koji je udario Roacha dobio je kaznu od 1000 dolara i ukor. Ken Roach, koji je i sam veteran američke vojske, zahtjeva da se podigne optužnica za napad smrtonosnim oružjem.

- Mogao je ubiti mog sina, rekao je Roach.

Phillip Roach i njegova zaručnica, koja je također bila u vojsci i prisustvovala je inicijaciji, ne žele javno govoriti o događaju jer se boje odmazde.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. svibanj 2024 08:19