PJEVAČICA NA SUDU

VIDEO: CECA OSLOBOĐENA OPTUŽBI Obožavatelji u histeriji, djeca pobjegla s nastave da ju dočekaju

 Screenshot Blic TV

Poznata beogradska pjevačica Svetlana Ceca Ražnatović oslobođena je od optužbi za napad na predsjednika nogometnog kluba Mladi proleter, Aleksandra Olarevića, piše B92. Osim nje oslobođen je i njen zet, Predrag Ocokoljić.

- Ovo je bilo mučno suđenje koje je trajalo četiri godine. Bila sam pod velikim stresom. Zahvaljujući brojnoj publici koja mi je od početka pružala podršku bilo mi je lakše sve prebroditi - izjavila je pjevačica nakon izlaska iz suda, piše Blic .

Ova presuda izazvala je histeriju kod njenih obožavatelja koji su se prema pisanju Blica dočekali s cvijećem i poklonima. Među njima je bilo i djece koja su iz obližnje škole pobjegla s nastave kako bi vidjeli svoju omiljenu pjevačicu.

Podsjetimo, Ceca i njen zet su bili optuženi jer su navodno 18. lipnja 2007. godine grubo vrijeđali i nanijeli lakše tjelesne ozljede predsjedniku FK Mladi proleter.

Tijekom čitanja presude, sutkinja Danijela Koš, navela je kako nije dokazano da su izvršili krivično djelo.

Inače, popularna Ceca je u veljači 2012. godine odslužila kaznu od jedne godine kućnog pritvora koju je zaradila zbog protupravnog prisvajanja dijela novca od transfera nogometaša Obilića u inozemne klubove dok je 2000. godine bila predsjednica tog kluba, kao i zbog nedozvoljenog posjedovanja 11 pištolja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
30. travanj 2024 23:28