'NEKA ZABAVA POČNE'

VIDEO Kao u Jamesu Bondu: Ekipa na motorima opljačkala draguljarnicu u trgovačkom centru!

Vjeruje se kako su ukrali Cartier i Rolex satove, te kolekciju nakita
 YouTube

LONDON - Grupa od šest muškaraca u crnom s kacigama na glavi uletjela je u trgovački centar na motorima, razbila izlog draguljarnice sjekirama i palicama, i pobjegla s plijenom na motorima. Vjeruje se kako su ukrali Cartier i Rolex satove, te kolekciju nakita.

Svjedoci su opisali kako su kupci počeli paničariti kada se pljačka počela odvijati, te da su mnogi potrčali prema izlazima.

Svjedokinja Michelle Webber (36) izjavila je kako je čula muškarca iza sebe kako govori ‘Neka zabava počne!’. Ubrzo je val panike zahvatio trgovački centar, a neki drugi muškarac vikao je ‘svi van!’.

- Prvo sam pomislila da se radi o bombi i počela sam misliti na svoju djecu i obitelj i želudac mi se okrenuo. Ljudi su počeli trčati van iz trgovina u panici, rekla je Webber.

- Odjednom, počele su se zatvarati rešetke na trgovinama i shvatili smo da se nešto ozbiljno desilo. Došla sam do muškarca koji je vikao i rekao je da su neki muškarci na katu s motorima i da su provalili u draguljarnicu sa pijucima, rekla je.

Richard Treister bio je na katu trgovačkog centra kada je čuo vriskove i zvuk razbijanja stakla. Par sekundi kasnije, motociklisti su prošli pored njega.

- Nisam imao vremena biti uplašen, cijela se scena doimala nestvarno. Bilo je poput filma o Jamesu Bondu, nisam mogao vjerovati da se nešto tako dešava unutar trgovačkog centra, rekao je Treister.

- Žene u jednoj trgovini su vrištale, a muškarac iz draguljarnice je istrčao van i vikao ‘gadovi!’ S motora su padali satovi dok su prolazili kraj mene. Ubrzali su, i ne znam gdje su dalje otišli.

U pljačci nije bilo ozlijeđenih, no hitna pomoć je pružila jednom starijem posjetitelju trgovačkog centra pomoć zbog šoka. Motocikli su pronađeni nešto kasnije isti dan, napušteni na obližnjem golf-terenu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
10. svibanj 2024 20:56