JAZBINA SMRTI

VIDEO: KAVEZ, BIČEVI, KUKE... Policija nakon dvije godine pustila snimku na kojoj manijak priprema tamnicu u kojoj je mučio i ubio trudnu djevojku

 Wyoming police, screenshot

Prije dvije godine cijelu Ameriku je potreslo brutalno ubojstvo Brooke Slocum, djevojke koja je bila u osmom mjesecu trudnoće, te njezinog dečka Charlesa Oppenneera. Poslije je otkriveno da je ime poremećenog ubojica Brady Oestrike, koji je prije samog ubojstva svoje žrtve danima mučio u tamnici u podrumu njegove kuće.

Dvije godine nakon ubojstva policija je u javnost pustila detalje ubojstva, ali i snimku Oestrikea kako priprema jazbinu za mučenje. U njoj se nalazi kavez, bičevi, mačevi, sado-mazo igračke, mačete, vise kuke...

Kako je manijak došao do svojih žrtava, još je bizarnija priča. Brooke Slocum, iako je bila u visokom stupnju trudnoće, nudila je seksualne usluge preko oglasa. Oestrike se javio, a Brooke je na 'spoj' povela i dečka. Trebali su se seksati u automobilu, ali u nejasnim okolnostima par je završio u Oestrikovoj kući u Wyomingu u američkoj saveznoj državi Michigan. Luđak je prvo odrubio glavu muškarcu, a njegovu djevojku strpao u podrum gdje se pet dana iživljavao na njoj. Tukao ju je, silovao, tjerao da se drogira i nakon pet dana ubio. U policiji tvrde da ju je zadavio.

Detektivi su dvije godine slagali mozaik ubojstava, a u tome su im puno pomogle i kamere koje je Oestrike instalirao u svojoj kući. Jedna od četiri kamere zabilježila je Oestrikea kako djevojku veže lisicama. Nakon toga joj je stavio lanac oko vrata i povlačio po kupaoni. Horor je sačuvao za kraj, djevojku je poput životinje zakačio na kuku na plafonu i krenuo sa mučenjem.

Policija je do ubojice došla nakon što je provalila u prepisku Slocum i Oestrikea. Međutim, ubojica se nije htio predati i u potjeri na ulicama je sletio s ceste i poginuo. Policija je u kući pronašla mrtvu Brooke, a nažalost, niti njezino nerođeno dijete nije preživjelo.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 04:34