UPLAKANO DIJETE

VIDEO: 'MAMA, PROBUDI SE...' Objavljena uznemirujuća snimka iz supermarketa koja najbolje svjedoči što heroin može napraviti ljudima

 youtube screenshot

Prije desetak dana Ameriku su šokirale fotografije predoziranog para kako nesvjesno leži u automobilu, dok maloljetno dijete sjedi u stražnjem dijelu automobila. Fotografije su izazvale veliku buru u javnosti, a policija je objasnila da ih je objavila kako bi svima prikazala jezivu stranu zloupotreba narkotika, posebno heroina.

Još jedan dokaz narkomanskog užasa stigao je i jučer iz grada Lawrence u državi Massachusetts. Nepoznati muškarac snimio je video u supermarketu na kojem se jasno vidi kako predozirana žena leži nasred dućana dok njezina dvogodišnja kći je pokušava probuditi. Nemila scena se dogodila u odjelu s igračkama, a dijete je plakalo dok je pokušavalo vratiti majku u život. Prva pomoć je brzo došla u supermarket, a prolaznici su potvrdili da joj je u torbi pronađen heroin.

Policija je za FOX25 potvrdila da će podnijeti prijavu zbog zanemarivanja djeteta. Dijete se trenutačno nalazi pod zaštitom socijalne službe.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 13:58