MRTVI I RANJENI

VIDEO: MASAKR NA PARADI Pijana djevojka automobilom se zabila u gomilu, najmanje troje mrtvih: 'Letjeli su poput lutaka'

Vozilo koje je navodno vozila ženska osoba zabilo se u okupljenu gomilu gledatelja parade, pri čemu su poginule tri osobe, a čak 22 osobe su ozlijeđene
 YouTube

Jutros se u američkoj državi Oklahomi dogodila stravična tragedija kada se jureći automobil zabio u gomilu koja se okupila dočekati domaću momčad koja igra protiv Kanzasa.

Parada državnog sveučilišta koja tradicionalno okuplja veliki broj studentskih bratstava, organizacija i građane Stillwatera u Oklahomi danas je tako bila poprištem stravičnog događaja. Prema medijskim izvješćima, vozilo koje je navodno vozila ženska osoba pokosilo je policijski motocikl i zabilo se u okupljenu gomilu gledatelja parade, pri čemu su poginule tri osobe, a čak 22 osobe su ozlijeđene.









Očevici navode kako su ljudi prilikom naleta vozila letjeli metrima u zrak poput krpenih lutaka. Nekoliko očevidaca navelo je da je policija privela vozačicu.

Vozač automobila Adacia Chambers (25) je privedena, rekao je satnik Kyle Gibbs iz policije Stillwatera. Razlog za njezino uhićenje je sumnja da je bila pod utjecajem alkohola.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. lipanj 2024 05:02