SUPRUG I MANIJAK

VIDEO: 'MOLIM TE, PRESTANI, NE MOGU VIŠE!' Procurila šokantna snimka premlaćene manekenke koju je muž tukao štapom, ciglama, ribežom...

 facebook, youtube screenshot

U javnost je procurila uznemirujuća snimka australske manekenke Berenger Rose (27) na kojoj nemoćna žena leži u modricama i ranama, te moli svoga supruga da je prestane tuči. Ono što je još šokantnije, cijeli video snimio je upravo nasilni Shane Cuthbert (25) koji se svojim prijateljima hvalio da lijepu Berenger tretira kao boksačku vreću. Current Affair izvještava da je manijak slao snimke zlostavljanja svojim najbližim prijateljima, ali srećom u ekipi se našao netko normalan, te je bolesnu snimku dao medijima koji su razotkrili cijeli slučaj.

Cuthbert je, čini se, svoju lijepu suprugu maltretirao godinama, a na ovoj posljednjoj snimci se hvali kako ju mlati štapom.

- Molim te, prestani me tući - urlala je prebijena djevojka dok joj je luđak naređivao da mu pokaže noge koje su cijele u modricama.

- Berenger Rose, lice s naslovnice - hvalio se Cuthbert.

FOTO: facebook

Poznata manekenka poslije je priznala da nasilje traje od trenutka kada se par vjenčao prošle godine. Tvrdi da je Shane na početku veze izgledao kao krasan i pristojan momak, ali da je tek poslije počeo pokazivati nasilnu narav.

- Sve je počelo s običnom šamarčinom, ali poslije su na red stigle puno gore stvari. Znao mi je ciglom razbiti glavu, ribežom za sir strugao mi je kožu s nogu, skalpelom mi je rezao kosu - priča očajna Berenger koju je muž silovao gotovo svaki dan.

- Tukao me je svaki dan. Dok nisam poplavila, nije prestajao. Osjećala sam se kao u zatvoru... Znala sam mu reći da poštuje moja ljudska prava, a on bi mi mrtav-hladan odgovorio da nemam nikakvih prava.

Cuthbert se trenutačno nalazi u pritvoru zbog obiteljskog nasilja i postavljanja eksplozivne naprave za Božić. Ipak, još uvijek je nepoznato je li ga Rose prijavila čuvarima zakona.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. svibanj 2024 18:35