POZIV 911

VIDEO: 'NE MIČE SE, KRV MU CURI IZ UHA' Stravičan trenutak kada je otac pronašao ubijenu djecu

'Poslala je poruku svojoj rođakinji da će ubiti djecu i sebe', kazao je otac operateru 911

Dramatični poziv upućen Hitnoj službi na 911 otkrio je detalje stravičnog trenutka kada je trgovac nekretnina s Floride shvatio da je njegova bivša supruga upucala njihovog sina (16) i kćer (15), a potom i sebe.

Richard Berman (51) odjurio je u svoj bivši dom u West Palm Beachu koji je prije rastave dijelio s Jennifer (48), čim je saznao za njezinu suludu ideju da namjerava ubiti njihovu djecu.

No, zakasnio je, a scena koju je zatekao bila je neljudska.

- Ne miče se, curi mu krv iz uha - kazao je otac nakon što je našao tijelo svog 16-godišnjeg sina. - Ne mogu vjerovati da se ovo događa. Ne budi se - kazao je Berman, a glas mu je pucao.

- Poslala je poruku svojoj rođakinji da će ubiti djecu i sebe - kazao je operateru 911.

Prije Bermana u kuću je ušao susjed i zavrištao.

- Krvi ima posvuda, i po zidu - vikao je susjed pa dodao: - Čini se kako leži u krevetu, no nema lica. Mislim da je s njom djevojčica, no kad sam vidio gnjusan prizor odmah sam sjurio dole niz stepenice.

Nekoliko trenutaka poslije, stigla je policija i potvrdila smrt troje ukućana.

- Prošla je godina bila stresna za nju i u posljednje vrijeme bila je uzrujana - kazao je obiteljski prijatelj Brian McManus.

Berman i njegova supruga razveli su se u prosincu, a ona je imala financijskih problema i radila prekovremene kao medicinska sestra kako bi spojila kraj s krajem, a zbog toga je bila prisiljena prodati i kuću. Obitelj se u veljači trebala iseliti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
08. svibanj 2024 12:22