JEZIVA SNIMKA

VIDEO: NOĆNA MORA SVAKOG RODITELJA Provalnik se po noći šuljao oko kolijevke s bebom

Jezive snimke kućne nadzorne kamere otkrila je trenutak kad je provalnik tinejdžer provalio u obiteljsku kuću u blizini Houstona i promatrao dvogodišnjeg dječačića u kolijevci dok su njegovi roditelji spavali u susjednoj sobi.

Nakon što je nakratko ručnu svjetiljku uperio u kolijevku s malenom bebom, nastavio je potragu za vrijednim predmetima.

Kad je obitelj Le, idući dan pregledavajući snimke, shvatila što se pod okriljem noći odvijalo u njihovoj neposrednoj blizini, ostali su potpuno šokirani.

- Promrznuo sam od straha gledajući provalnika kako kruži oko kolijevke mog sinčića! - užasnuto je kazao Lee.

Provalnik je u kuću ušao kroz otključani prozor na prvom katu. Kamera ga je pratila u svakoj sobi, a otac Thinh Le smatra da je lopov bio svjestan kamera jer je nekoliko puta pogledao u njih i svejedno nastavio zločinački pohod.

Ipak, smjelom tinejdžeru to nije bila jedina meta te noći. Provalio je u još jednu kuću, također kroz otključani prozor, ali ovoga puta vlasnike ciljane nekretnine probudio je njihov pas, pa je zlokobni mladac dao petama vjetra. U bijegu je odbacio plijen, laptop i torbicu vlasnice druge kuće Crystal Cox, te laptop kojeg je ukrao u kući obitelji Lee.

Šerifov ured okruga Harris traga za serijskim razbojnikom, koji je opisan kao latino Amerikanac u dobi između 16 i 18 godina.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. svibanj 2024 09:25