POSLJEDNJA ŽELJA

VIDEO: OPROSTILA SE OD SVOG KONJA I UMRLA Dirljiv rastanak od voljene životinje

 Twitter

Pacijentica oboljela od tumora preminula je u utorak ujutro, samo dan nakon što se ispred bolnice u kojoj je liječena pozdravila sa svojim najdražim konjem. Bila je to njena posljednja želja pa su joj djelatnici bolnice Royal Albert Edward u Wigamu organizirali posjetu u ponedjeljak popodne.

Iz bolnice su kazali kako je 77-godišnja Sheila Marsh, koja je zbog uznapredovale bolesti jedva govorila samo 'nježno šapnula ime konja i pomilovala ga'.

Ona je cijeli svoj radni vijek provela u radu sa životinjama, a sama je imala šest konja, tri psa i tri mačke. Nakon što su joj u posjetu prošloga tjedna stigli njeni psi svojoj je obitelji i djelatnicima bolnice kazala kako još jedino želi vidjeti svog najdražeg konja kojeg je zvala Bronwen, a o njemu se brinula 25 godina.

- Ovo je bilo jako važno za moju majku. Bila je jako radišna, obožavala je prirodu i životinje, a imala je i otvoreno srce za ljude i često je pomagala drugima, kazala je njena kći Tina.

- Taj je susret za našu pacijenticu bio jako važan kako bi otišla u miru. U našoj bolnici smatramo kako je dostojanstven odlazak jako bitan i svim svojim pacijentima nastojim omogućiti da odu pomireni sa sobom i svojim bližnjima. Zato nam je bila čast pomoći Sheila da se oprosti od životinja koje su činile tako važan dio njenog života, kazala je medicinska sestra Pauline Law.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. svibanj 2024 13:13