AKO PIJEŠ NE VOZI

VIDEO Osvanula snimka pijane vožnje u Srbiji: Starac krivudao cestom i pokosio dvojicu motociklista!

Video je snimljen iz automobila koji se nekoliko kilometara vozio iza pijanog starca
 YouTube

Policija je pokrenula istragu protiv umirovljenika M. S. iz Seče Reke koji je prošlog četvrtka vozio pijan i pokosio dvojicu mladića na motociklima koji su nakon nesreće završili u bolnici, piše Blic.

Snimka starčevog ludovanja osvanula je i na YouTubeu.

Starac je zadržan na triježnjenju, a nakon 12 sati je pušten kući. Ozlijeđeni mladići prebačeni su u bolnicu i još uvijek se oporavljaju od zadobivenih ozlijeda.

Policiji je slučaj poznat i kažu da su poduzete sve zakonske mjere.

Pijana vožnja snimljena je iz automobila koji se cijelo vrijeme kretao iza M. S., a čiji je vozač, kako doznaje Blic, nije usudio reagirati i krenuti u pretjecanje kad je vidio kako automobil ispred njega krivuda cestom.

Iako je vozio sporije od ograničenja, pijani vozač nije mogao držati automobil na pravcu. Dva automobila jedva su ga zaobišla, ali motociklisti nisu bili te sreće.

- Naišao sam baš u trenutku kad se dogodila nesreća. Mladići su ležali na cesti, strašan prizor. Zvao sam Hitnu pomoć, a minute su prolazile kao sati. Naišli su neki ljudi, odmah stavili jednog od mladića u automobil i odvezli ga u bolnicu. Drugi je povrijedio nogu i ostao je čekati medicinsku pomoć. Čuo sam da je u međuvremenu otputovao u Švicarsku na operaciju - ispričao je svjedok ove nesreće za Blic.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. svibanj 2024 07:25