IZBACILI GA IZ KLUBA

VIDEO: PROCURILA SNIMKA IZ DIZALA Slavni američki igrač nogometa nokautirao svoju zaručnicu

 Screenshot

Američka NFL zvijezda, igrač Baltimore Ravensa Ray Rice i njegova nekadašnja zaručnica Janay Palmer u veljači ove godine uhićeni su zbog fizičkog obračuna u liftu jednog casina u Atlantic Cityju. Na tadašnjoj snimci vidi se kako Rice svoju zaručnicu onesviještenu izvlači iz lifta, a njegov je odvjetnik tada kazao kako ta snimka pokazuje 'samo kraj onoga što se dogodilo između njih dvoje'.

Policija je priopćila kako su 'jedno drugo su udarali rukama', a potom ju je Rice nokautirao.

Nakon što je snimka objavljena NFL je kaznio Ricea zabranom igranja samo dvije utakmice bez da su snimku uopće pregledali.

No, stvarnost je otkrivena tek nedavno. Naime, američki portal TMZ objavio je šokantnu snimku nadzorne kamere u liftu na kojoj se vidi kako Ray Rice tijekom svađe udara u lice svoju sadašnju suprugu. Palmers mu je krenula uzvratiti, a onda ju je Rice tako snažno udario da se onesvijestila.

- Tada smo zatražili od policije informacije o incidentu, uključujući video iz dizala, no oni nam ga nisu dali. Nitko od nas ga nije vidio do danas - kazali su iz NFL-a te objavili nove sankcije: Ray Riceu zabranili su igranje u šest utakmica, a svaki idući sličan prijestup, kazali su, kaznit će s doživotnom zabranom igranja.

U međuvremenu, Ravensi su objavili da su raskinuli ugovor s Riceom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
12. svibanj 2024 17:46