BRZI USPON I PAD

VIDEO: PROPAST BOGATAŠICE U nekoliko godina spiskala 70 milijuna dolara, završila u zatvoru i nema ni za jamčevinu!

Jennifer Saltan je živjela s dečkom u stanu od preko 500 m2 u New Yorku

Jennifer Saltan (38), koja je prije 13 godina s dečkom i nekoliko kolega prodala internet kompaniju za 70 milijuna dolara, ovih dana je završila u zatvoru Rikers pored New York a, pošto nije uspjela prikupiti 85.000 dolara za jamčevinu. Najviši sud u Mannhatanu osudio ju je prošlog petka na četiri godine zatvora.

- Mislim da je dobila prestrogu kaznu, riječ je o nenasilnom kaznenom djelu osobe kojoj je ovo prvi prijestup i koja ranije nije kažnjavana. Nadam se da će dobiti pomoć koja joj je neophodna i postane pozitivniji član zajednice - izjavio je njezin advokat Frank Rotman.

Jennifer koja je uhićena u srpnju prošle godine, optužena je za sudjelovanje u lancu prodaje oružja i lijekova koji se izdaju na recept. Od veljače do lipnja prošle godine, ona je čak pet puta prodala lijekove policajcu na tajnom zadatku.

Jennifer Saltan je živjela s dečkom Adamom Khoenom u ogromnom stanu od preko 500 kvadrata u New Yorku, koji su kupili nakon što su u siječnju 2000. godine prodali video streaming site “Live Online”.

Stečaj su prijavili 2010. godine, kada im je stečajni sudac naložio da isprazne stan u potkrovlju. On je i dalje na prodaji i košta oko šest miliona dolara.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
13. svibanj 2024 22:02