MASAKR U GRADU GRIJEHA

VIDEO: PRVI PUT OBJAVLJENA SNIMKA TRENUTAKA NAKON MASAKRA U VEGASU Pogledajte što se događalo kada su specijalci ušli u hotelsku sobu masovnog ubojice

 
 YouTube, Policija

Policija je objavila snimku iz hotelske sobe ubojice koji je 1. listopada prošle godine počinio masakr u Las Vegasu, kad je s prozora pucao po ljudima koji su došli na glazbeni festival.

Pritom je počinitelj, 62-godišnji umirovljeni računovođa Stephen Paddock, ubio 58 ljudi, ranio ih više od 500, a nakon toga je presudio sebi.

Snimka koju je policija objavila pokazuje trenutak kad su specijalci probili vrata i uletjeli u sobu 32. kata hotela Mandalay Bay iz kojeg je Paddock počeo pucati po masi od 22 tisuće posjetitelja glazbenog festivala u Las Vegasu.

Specijalci su ušli u sobu i uočili Paddocka mrtvog. U snimci se čuje kako jedan od njih viče "Na podu je 413", što je tamošnji kod policije za "naoružanu osobu". Vrata su prije njihovog upada bila blokirana hotelskim stolićem za posluživanje.

Policajci su uočili i kamere na više mjesta, a djelovale su kao da su usmjerene niz hodnik, i da ukazuju na povezanost okolnih soba s ubojicom. Zbog toga su ostali specijalci odmah pregledavali sve okolne sobe, u trenucima dok je ispod luksuznog hotela već trajao kaos i metež nakon masovne pucnjave.

Šerif policije u Las Vegasu Joe Lombardo najavio je da će se objaviti i snimke upućene hitnoj službi 911, prenosi CNN.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
04. svibanj 2024 06:29