UHVATILI JE ZA DLAKU

VIDEO: 'SAMO SE PUSTI, ULOVIT ĆU TE!' Nevjerojatna scena iz zabavnog parka, svi se pitaju: 'Kako je djevojčica tamo završila?'

- U redu je! U redu je ako se pustiš, ja ću te uloviti dušo! - vikao je Howard 14-godišnjakinji, koja je u jednom trenutku pustila gondolu.
 CNN / Facebook

U lunaparku u New Yorku 14-godišnja djevojčica je ispala iz viseće gondole, a vjerojatno joj je život spasio posjetitelj lunaparka Matthew Howard st., koji ju je dočekao ispod gondole i ublažio joj pad.

U parku u Queensburyju brzo nakon što su čuli vrištanje njezinog mlađeg brata koji je bio s njom u gondoli, okupilo se mnoštvo od kojih su neki snimali što se događa, a drugi trčali zvati pomoć, javlja AP.

Kad je Howard (47) vidio da je djevojčica ispala iz gondole i da se jedva drži za nju, viknuo joj je da se ne boji. Njezin brat je cijelo vrijeme u agoniji plakao jer joj nije imao dovoljno snage pomoći i uvući je nazad u gondolu koja se nalazi na oko osam metara visine.

- U redu je! U redu je ako se pustiš, ja ću te uloviti dušo! - vikao je Howard 14-godišnjakinji, koja je u jednom trenutku pustila gondolu. Howardu je još nekoliko prolaznika pomoglo da je ulove, pri čemu su svi skupa pali na pod.

Jedan muškarac je lakše ozlijeđen, kao i djevojčica, a pomogli su im zdravstveni djelatnici koji su uskoro došli na mjesto nesreće.

Još nije poznato što se točno dogodilo jer je gondola pregledana i s njom je sve u redu, no za sada je najbitniji brz oporavak i dobro djelo prolaznika koji nisu snimali nesreću, nego uskočili u pomoć.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. svibanj 2024 09:23