OLUJA DONIJELA SMRT

VIDEO Tragedija na koncertu Linkin Parka: Srušio se reklamni pano, žena poginula, 19 ozlijeđenih

Do nesreće je došlo zbog olujnog vjetra koji je srušio gigantski promotivni pano
A injured woman, second left, holds her arm as she walks with medical personnel, second right, after she and others were injured during a concert by Linkin Park in Cape Town, South Africa, Saturday, Nov. 7, 2012. The city of Cape Town, South Africa, says that 20 people have been injured after scaffolding collapsed because of high winds outside a concert for Linkin Park. (AP Photo)
 AP

JOHANNESBURG - Jedna je žena poginula, a 19 ih je ozlijeđeno kada se na njih srušio ogromni reklamni pano uoči koncerta grupe Linkin Park u srijedu navečer na stadionu u Cape Townu, objavili su u četvrtak mjesni mediji.

Do nesreće je došlo zbog olujnog vjetra koji je srušio gigantski promotivni pano postavljen ispred stadiona Green Pointa u tom gradu. Jedna je žena umrla od zadobivenih ozljeda, a 12 ozlijeđenih je moralo biti prevezeno u bolnicu.

Kalifornijski bend objavio je u četvrtak da je za nesreću doznao tek poslije koncerta koji je ipak održan unatoč lošem vremenu.

"Izražavamo duboku sućut obitelji naše preminule štovateljice. Silno nas je rastužila ta nesreća i zabrinule nas ozljede naših fanova", navodi se u priopćenju objavljenom na internetskoj stranici grupe.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. svibanj 2024 11:18