PAD NAJPATETIČNIJEG MILENIJALCA

VIDEO: TRIDESETOGODIŠNJAK KOJEG SU RODITELJI SUDSKIM PUTEM IZBACILI IZ KUĆE NAPOKON ISELIO Nakon što je pozvao policiju zbog Lego kockica...

 
 Screenshot YouTube

Michael Rotondo, 30-godišnji Amerikanac koji je izbačen iz kuće svojih roditelja u Camillusu, državi New York, nakon što su ga tužili na sudu, konačno se preselio - doduše, nakon što se posvađao s ocem oko lego kockica, a onda pozvao i policiju.

Prema pisanju lokalnih medija, kuću je napustio nekoliko sati prije roka kojeg mu je sudac propisao prošlog tjedna. Naime, njegovi roditelji konačno su odahnuli nakon što je sud donio odluku o iseljenju, a njihov sin zanemario njihove ponavljane zahtjeve za dobivanjem posla i odlaskom iz toplog roditeljskog doma.

U petak ujutro Rotondo je novinarima koji su se okupili ispred kuće njegovih roditelja pojasnio da je nazvao policiju, jer mu njegov otac nije dopustio da se vrati u kuću kako bi skupio lego kockice njegovog osmogodišnjeg sina iz podruma.

Njegov otac, Mark Rotondo odbio je dopustiti dojučerašnjem podstanaru da uđe u kuću i krene u potragu za igračkama, inzistirajući umjesto toga da će on naći igračke i kasnije mu ih dostaviti.

U međuvremenu su stigli policajci, a Lego kockice su pronađene.

Michael Rotondo izjavio je lokalnim medijima kako se bori za skrbništvo nad svojim sinom te ne može razumijeti 'bešćutnost' svojih roditelja.

Također, dok je ranije ovog tjedna pakirao stvari, požalio se kako su ga roditelji dodatno 'uznemiravali' pokušavajući s njim neobavezno razgovarati. Istaknuo je da ne želi dalje kontaktirati s majkom i ocem sad kad se preselio iz njihove nekretnine.

No niti njegov odlazak nije prošao bez problema, i dodatne blamaže. Siroti Michael niti svoj Volkswagen Passat nije mogao upaliti iz prve, pa mu je u pomoć pritrčao prijatelj s kamionetom te su napokon pokrenuli Passata.

Prema najavama, Michael nakon napuštanja obiteljskog gnijezda navodno planira provesti tjedan dana u Airbnb najmu u Syracuseu, što će platiti novcem dobivenim od medijskih nastupa, a onda se misli preseliti kod udaljenog rođaka.

Čini se da ovaj bizarni slučaj koji zabavlja svjetsku javnost već neko vrijeme napokon ide svom kraju, a podsjetimo da je sve započelo u veljači ove godine kada je nakon trideset godina brige za 'sinčića' njegovim roditeljima napokon prekipjelo, pa su pravdu odlučili potražiti na sudu.

- Postoje poslovi koji su dostupni i za one s lošom radnom poviješću poput tebe, može se pročitati u jednoj bilješci sudskog podneska od 18. veljače.

- Traži posao - moraš raditi!, zahtijevali su roditelji, no Michael je očito mislio još neko vrijeme iskorištivati njihovu dobrotu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. svibanj 2024 10:28