RASKRINKANI

ZA UBOJSTVO VOĐE KU KLUX KLANA OSUMNJIČENA DVA ČLANA NJEGOVE OBITELJI Posinak mu je pucao u glavu, a supruga se pobrinula da uništi sve dokaze

 FACEBOOK

Frank Ancona, 51-godišnji vođa zloglasnog Ku Klux Klana, nestao je prošli petak, a dan poslije pronašli su ga s prostrijelnom ranom na glavi kraj Belgradea u američkoj saveznoj državi Missouri.

Za njegovo ubojstvo osumnjičena su dva člana njegove najuže obitelji - 44-godišnja supruga Malissa Ancona i 24-godišnji posinak Paul Jinkerson Jr., pišu američki mediji.

Frank je ubijen u svojoj spavaćoj sobi, a njegovo truplo na obali rijeke pronašla je obitelj koja je ondje bila na ribičkom izletu.

Policija još istražuje motiv ubojstva, a neki izvori navode kako se supruga Malissa poslije uhićenja vlastima požalila da joj je Ancona nedavno rekao kako se namjerava razvesti od nje.

Također je izjavila da je Paul pucao u Franka dok je on spavao, a ona se pobrinula da sakrije dokaze i očisti mrlje od krvi kako bi zaštitila sina.

Nestanak ubijenog prvi je prijavio njegov šef jer mu je, kaže, bilo čudno što se ovaj dva dana nije pojavljivao na poslu. Supruga je isprva tvrdila da je Ancona na službenom putu, ali u njegovoj tvrtki, koja se bavi prijevozom, to su negirali.

Washington County Sheriff's Dept., St. Francois County Sheriff's Dept.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 08:04