ANTIREKLAMA ZA ELEKTRIČNI AUTOMOBIL

'ZAPALIO SE NI OD ČEGA, SAM OD SEBE!' Zaprepaštena glumica snimila suprugovu Teslu u plamenu, u kompaniji iznenađeni: 'Ovo je izrazito neobično'

 

Glumica Mary McCormack je na društvenim mrežama podijelila video u kojem se može vidjeti kako je automobil Tesla njezina supruga zahvaćen vatrom na cesti u Los Angelesu. Na snimci se vidi kako plamen zahvaća vozilo dolazeći iz donjeg dijela auta koji je bio zaustavljen uz cestu, piše The Guardian.

McCormack je u popratnom tweetu kazala da ovaj događaj nije posljedica nesreće i da je požar nastao 'ni iz čega'. Njezinog supruga su na dim upozorili drugi vozači, pa je na vrijeme parkirao sa strane i napustio vozilo.

Mary McCormack je udana za britanskog redatelja Michaela Morrisa, koji je kreirao epizode nekolicine hit serija na Netflixu. Ona sama je poznata po ulogama u serijama 'Murder One', 'Zapadno krilo' itd.

McCormack je rekla da električni automobil nije bio na autopilotu i da je bio sasvim 'normalni Tesla'. Pripadnici policijskih snaga su potvrdili da su vidjeli dim kako izlazi iz vozila, a nakon toga i vatru. Zatim su pozvani bili vatrogasci.

Kompanija Tesla je ovaj incident nazvala 'izrazito neobičnim događajem' i pokrenuli su istragu zašto se požar dogodio.

Policijski službenik William Nash je kazao da je vozač izašao iz auta i da nije bilo ozlijeđenih. Izvještaj s mjesta nesreće navodi da je možda baterija automobila bila neispravna.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
04. svibanj 2024 06:27