KOBNA PROVALA

Zločin koji je užasnuo Australiju: Tinejdžer priznao krivnju za ubojstvo majke dvoje djece u njezinom vrtu

Dvojica tinejdžera su optuženi za ubojstvo Emme Lovell i pokušaj ubojstva njezinog supruga Leeja

Ubijena Emma i ranjeni suprug Lee Lovell

 Facebook Lee Lovell

Jedan od dvojice tinejdžera optuženih za ubojstvo majke iz Velike Britanije u Australiji priznao je krivnju za to ubojstvo, javlja Sky news.

Emma Lovell navodno je izbodena nožem u prsa nakon sukoba s dvoje tinejdžera u vrtu ispred svoje kuće 26. prosinca 2022. godine.Tta je 41-godišnjakinja 2011. godine emigrirala iz engleskog Suffolka u australski Queensland sa suprugom Leejem i njihove dvije kćeri.

Dvoje tinejdžera, koji su u vrijeme ubojstva bili maloljetni, optuženi su za ubojstvo Emme Lovell te za pokušaj ubojstva njezina supruga. Tinejdžeri su navodno provalili u obiteljsku kuću u North Lakesu, a zatim pokušali pobjeći. Emma Lovell je tada ozlijeđena, a od posljedica tih ozljeda je preminula.

Danas se jedan od dvojice osumnjičenih izjasnio krivim za ubojstvo, kao i za provalu, opasne radnje s namjerom te napad koji je uzrokovao tjelesne ozljede kod supruga ubijene. Određen mu je pritvor, a presuda će biti izrečena 3. svibnja. Drugi se mladić tek treba izjasniti o krivnji, piše Sky news.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. travanj 2024 02:00