TORO CAFFE

ALEKSANDRA KOLARIĆ 'SDP je mjesec dana u kampanji, ali ne znaju što da rade bez Alexa Brauna'

 Screenshot

Današnja epizoda Toro Caffea krenula je in medias res. Zuber i Bajović nisu previše duljili s uvodom već su odmah počeli razgovor s Aleksandrom Kolarić, komunikacijskom stručnjakinjom.

Na početku je gospođa Kolarić rekla da neće izaći na izbore jer nema s kim (nekada je bila članica SDP-a), na što su se Zuber i Bajović odmah ulovili s nadom da će se učlaniti u njihovu SMS stranku.

No, gospođa Kolarić jasno je rekla da neće izlaziti na ove izbore pa je Zuberu i Bajoviću odmah propala ideja.

Nakon toga se krenulo na malo ozbiljnije teme, a Kolarić objasnila je kako se financiraju stranke i što je problematično u cijeloj priči. Ona tvrdi da su sadašnji financijski izvještaji stranaka apsolutno nezadovoljavajući jer treba jasno naznačiti od koga su što i koliko primili.

- Stranke moraju navesti i svoje velike dobavljače, jer ako ste dali 100 000 kuna u kampanji, jasno je da kasnije postoji opasnost sukoba interesa - smatra ona.

Zuber i Bajović su je zamolili i da komentira rast HDZ-a nakon dolaska Andreja Plenkovića na čelo stranke:

- Svi vole nova lica. Plus, još će povući stranku prema centru što je odmah rezultiralo rastom podrške - kazala je.

Dotakli su se i Zorana Milanovića i njegovih izjava o tome da je sam platio svoje račune u Costabelli pa kasnije tvrdio da nema novaca za ljetovanje:

- Ne pridajem previše pažnje njegovim riječima jer su nevjerodostojne - kazala je Kolarić koje je natuknula da zapravo on mrzi nju, a ne ona njega.

- SDP je već mjesec dana u kampanji kao pasivan objekt. Ne znaju što bi s Plenkovićem, ne znaju što bi s biračima jer više nema Alexa Brauna da im kaže. Samo se za njih lijepe skandali. A izjava da netko s premijerskom plaćom nema za ljetovanje je krajnje bezobzirna prema građanima koji imaju znatno manje plaće - kazala je Kolarić.

Pogledajte i prijašnje epizode Toro Caffea!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
07. svibanj 2024 13:56