ŠKOLOVANJE

U BEOGRADU OTVORENA PRVA ŠKOLA ORALNOG SEKSA U REGIJI 'Smijemo se, zabavljamo, popijemo kavu pa 'na posao'...'

 iStock

Vijest da je u Beogradu počela s radom prva škola oralnog seksa u Srbiji najprije se širila prijestolnicom diskretno, od usta do usta. A kad je informaciju o tome objavio site nadlanu.com te su je odmah prenijeli brojni mediji, od kojih i nemali broj iz Hrvatske, novinari su se dali u potragu za detaljima vezanim za nastavni kadar, polaznice i, prije svega, gradivo koje se uči u toj školi.

- I sama sam iznenađena interesom, svi termini do 31. studenoga su popunjeni - kaže za Jutarnji list Niki Prestige (36), žena koja je osnovala školu oralnog seksa.

Do Niki nije bilo lako doći, zahvalni smo kolegama s jednog internet portala koji su nam obećali kontakt s njom i održali obećanje. Njezin je uvjet bio da nema slikanja i direktnog razgovora, ali nas je nizom detalja uvjerila da je riječ o autentičnoj osobi, baš onoj koju smo tako grozničavo tražili.

- Shvatite, meni nikakav publicitet nije potreban, sve ovo radim iz ljubavi. Ne treba mi ni novac jer je moj suprug uspješan srpski biznismen i ima dvije tvornice koje odlično posluju. Iznenadio me kad je saznao za moju ideju o otvaranju ove škole i iskreno se oduševio - dodaje madam Prestige kojoj je to očito umjetničko ime.

Niki Prestige izgleda sjajno i nitko joj ne bi dao više od 28 godina, iako ima 36. Studirala je psihologiju, a u mladosti se bavila manekenstvom, bila je uspješan model i sedam-osam godina radila za jednu od najvećih agencija u Milanu.

Satovi za prijateljice

- Prije Milana, kao 22-godišnja djevojka, otišla sam u Istanbul gdje sam jedno vrijeme živjela. Tamo sam shvatila koliko se naše žene razlikuju od Turkinja koje čine sve da zadovolje muškarca. Od Turkinja sam naučila mnoge tajne oralnog seksa, a kasnije sam svoje znanje usavršila boraveći u Milanu, svjetskoj prijestolnici mode - objašnjava žena koja satove drži u unajmljenom stanu u centru Beograda.

Na početku, ljetos, držala je satove prijateljicama, i to grupne. Obično bi imala tri “studentice”, ali posljednjih dana, kako je škola došla na glas i interes porastao, Niki radi individualno sa svakom polaznicom. Nastava traje tri vikenda, a ostali dani u tjednu rezervirani su za ponavljanje gradiva i ispravljanje pogrešaka.

- Moje učenice su sve odreda djevojke ili žene iz dobrostojećih obitelji. Nisu to klinke, naprotiv. Najmlađa učenica imala je 24 godine, a sad imam jednu od 67. Riječ je o umirovljenoj profesorici geografije u srednjoj školi. Njezin entuzijazam me oduševljava. Sve su one spremne naučiti tajne oralnog seksa jer je to vrhunska vještina o kojoj se kod nas jako malo zna - ističe Niki Prestige.

- Predznanje nije nužno. Svatko može doći bez ikakvog iskustva jer sve što treba, naučit će ovdje - dodaje osnivačica neobične škole.

Dan bez grudnjaka

U potragu za oralnim seksom u Beogradu, točnije za školom za to, krenuo sam temeljito pa sam zamolio brojne kolege novinare da mi jave čim nešto doznaju. Obećao sam im pivo za informaciju i jednoga ću morati častiti jer mi je omogućio kontakt s polaznicom škole. I ona je odlučno odbila fotografiranje, ali smo razgovarali i stekao sam dojam da je riječ o autentičnoj osobi. Kaže da se zove Sanja, ali je pitanje je li joj to pravo ime, ima oko 45 godina, plavu kosu i vrlo je zgodna.

Kad smo se susreli, rekao sam joj prvo što mi je palo na pamet u tom trenutku: Danas je 13. listopada, Svjetski dan bez grudnjaka. Znate li za to, imate li ga na sebi?

- Naravno da ga nosim. Kada bih ga skinula, moj muž bi pomislio da sam se prokurvala - kategorična je Sanja koja ne samo da je udana, nego ima i sina studenta.

Pitam je da mi opiše kako izgledaju satovi u školi oralnog seksa.

- Ma, to je više druženje, nego prava nastava. Smijemo se, zabavljamo, onda popijemo kavu i popušimo...

Naivno pitam što popuše.

- Dildo, naravno. Svaka ima svoj, iako i Niki ima lijepu kolekciju. Ona objasni kako treba rukovati tom muškom spravicom tako da nama ženama bude lijepo. Jer, muškarci su glupi, oni zatvore oči i dožive orgazam, ali istinsko zadovoljstvo oralnog seksa pripada ženi. Kad mi naučimo uživati u tome, to se ne može mjeriti s muškarcima. Nama je sto puta ljepše dok pušimo, nego njima, a oni toga nisu niti svjesni.

Budući da sam shvatio da je Sanja krajnje otvorena i raspoložena za razgovor, direktno sam je pitao da mi objasni što je novo naučila u školi koju drži Niki Prestige.

- Prije svega, to je potpuno podčinjavanje muškarcu, orijentalni stil seksa koji je Niki donijela iz Istanbula gdje je živjela. Moj je muž oduševljen, ne može dočekati da odemo u krevet. Davno sam gledala film ‘Duboko grlo’ i kako puši Linda Lovelace, ali to je iz ove moje sadašnje perspektive najobičnija akrobatika. Ja sam već poslije četiri sata postala prava umjetnica. Ostala su mi još dva sata i baš me zanima što ću do kraja naučiti. Ovo je sjajno iskustvo: nešto što mi je cijeli život bilo odvratno i radila sam to samo da bih ugodila muškarcu, odjednom je postalo najljepša moguća stvar u kojoj uživam.

Prevelik publicitet

Objasnio sam Sanji da mi je, osim njezine priče, bitna i autentičnost te da nikako ne znam kako ću pronaći dokaz da je zaista riječ o stvarnim osobama pa bi mi zato fotografija bila najjači argument.

- Muž bi poludio kada bi vidio moju fotografiju u novinama. Niki također ne pada na pamet da se slika, ali mogu vam pomoći. Postoji Facebook stranica škole oralnog seksa, www.facebook.com/nikiprestige , i tamo ima slika koje će vas svakako zadovoljiti. I ja sam se s Niki dogovorila preko te Facebook stranice, što znači da sve ovo što radimo nije baš ni tako tajnovito, jedino ne želimo prevelik publicitet. Da, ne valja kad je prevelik...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 13:29